Arkadiusz K napisał(a):Skoro PiS nie jest w stanie prowadzić konstruktywnego dialogu to coż. Miastem rządzić trzeba.
Oczywiście tak naprawdę, różnią się te partie diametralnie, no może poza wyjątkiem chęci objęcia stołków. Tu się dogadali 
mimoza napisał(a):PiS się trzyma, ale nie w Kołobrzegu - a ziemia jest spłaszczona - nieco
sara napisał(a):mimoza napisał(a):PiS się trzyma, ale nie w Kołobrzegu - a ziemia jest spłaszczona - nieco
Spłaszczona, bo PRASA spłaszcza...
Swoją drogą faktycznie treść ulotki PiS (albo i nie PiS) z wyborów samorządowych mówiąca o tym, że LID z PO już sie dogadali, nabiera co raz bardziej wyrazistych kształtów. Cóż, widać czas robi swoje. Ale ja jako wyborca zapamiętam na długo wykrętne usprawiedliwienia PO, że takiej umowy nie ma i nie było. ONI myślą, że my mamy "amnezję pamięci krótkotrwałej". Nic z tego!
mimoza napisał(a):stwórca ziemię taką zrobił - a pis zdradził gromka popieranego przez po - więc teraz masz reakcję... mnie to nie dziwi - zdrajców się ścina, bo inaczej w końcu otrują króla, każdy Ci to powie...
Arkadiusz K napisał(a):mimoza napisał(a):stwórca ziemię taką zrobił - a pis zdradził gromka popieranego przez po - więc teraz masz reakcję... mnie to nie dziwi - zdrajców się ścina, bo inaczej w końcu otrują króla, każdy Ci to powie...
Dokładnie. Nic dodać nic ująć. Jak tylko była okazja rzucili się jak hieny aby pozbawić go stanowiska, a teraz grają świętych. Ja za takich koalicjantów dziękuje.
Arkadiusz K napisał(a):Skoro PiS nie jest w stanie prowadzić konstruktywnego dialogu to coż. Miastem rządzić trzeba.

Arkadiusz K napisał(a):Papuga ty mi o zasadach nie pisz SLD to nie LPR i Samoobrona.
Arkadiusz K napisał(a):Rzuciliście się jak Hieny i to jest fakt.
Arkadiusz K napisał(a):Wypowiedź twojego ojca: zdecydujemy o koalicji z PO po wyroku TK. Śmieszne.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości