Flo napisał(a):Crossover - niby fajny bo o koszykowce ulicznej ale naciagany. Do tego niedorobki typu sciaga lancuch i w nastepnym ujeciu ma go na szyi, lub tez jeden koszykarz stoi w obronie i w ciagu 2 sekund juz stoi w ataku...dodam ze ze 150kg wazyl wiec jedynie teleport

Dobrze, że ją lubię
W sumie film mi się podobał... ma taki dziwny, fajny klimat. Do tego piękna muzyka, zdjęcia, kostiumy, scenografia... Jednak sama fabuła jakoś mnie nie powaliła. Owszem, dobrze się oglądało, ale chyba raczej za sprawą świetnej obsady (John Malkovich, Nicole Kidman, Viggo Mortensen, Christian Bale) niż samej historii.
Liczyłam na coś lepszego...

Olga napisał(a):''Dogville''
Nareszcie mogę to dziś napisać - rewelacja! Świetny film Larsa von Triera!
Teatr w kinie, czyli coś oryginalnego, zaskakującego. Genialny pomysł. Świetne kreacje aktorskie, wciągająca fabuła, mocne zakończenie. 3 godziny minęły mi bardzo szybko i chętnie powrócę do tego filmu, bo zachęca w nim wszystko... od początku do końca![]()
No i znów Nicole Kidman, w towarzystwie wielu znanych twarzy

yennefer napisał(a):wreszcie udało mi się obejrzeć Jasminum - zdecydowanie polecam, jeśli ktoś jeszcze nie widział, film uwodzi subtelnością, magią, nutką tajemnicy, nie mówiąc oczywiście o innych woniach![]()
Chwile smutne, chwile zaskakujące, chwile rozbrajające...
A jak do nich dodamy całą resztę bohaterów to.. trudno mi to określić
Chyba muszę się wyjątkowo zgodzić z tym zdaniem, choć za Orlisiem nie przepadam

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość