Arkadiusz K napisał(a):Niedługo bedziemy sobie wszyscy mówić jaśnie.....
Arek trzymaj się ! Czekamy tu na Ciebie... pozdr, .
Arkadiusz K napisał(a):Panie mecenasie czy też cokolwiek.
Arkadiusz K napisał(a):Z panem nie zamierzam niestety dyskutować.
Arkadiusz K napisał(a):Avatar który pan posiada bardzo do pana pasuje a z osobami o takim uosobieniu nie rozmawiam.
Arkadiusz K napisał(a): Jak narazie mam wazniejsze sprawy na głowie, których pan niestety raczej nie zrozumie.
Arkadiusz K napisał(a):Zauważmy, że to Konsul zaatakował abebe.

Arkadiusz K napisał(a):Możesz mnie tytułować Arku bo tak mam na imię, ty natomiast tylko pokazujesz jakim jesteś bufonem przykre.
Co do avatara tylko potwierdzasz to co napisałem.
A to, że rzadko cokolwiek rozumiesz nie jest nowością, więc zdążyłem się przyzwyczaić.
Rozlepiania plakatów się nie wstydzę, dla ciebie to pewnie ogromny dyshonor splamić sie taką pracą w końcu wybitny prawnik
Dobrze już skoro uważasz mnie za zero, to ja zacznę tytułować cię potocznie papugą.
Co do parkingów masz coś do powiedzenia
Konsul napisał(a):To jest jakiś kompleks wykształcenia???.
Konsul napisał(a): Dziwne, że nie kwestionujesz jego wiedzy, tylko cechy osobowościowe. Tylko na tym polu jest w stanie podjąć dyskusję???
Konsul napisał(a): Widocznie dla innych ścieżka kariery wiedzie poprzez wykształcenie i własną pracę, dla innych poprzez plakaty, choć cel jest jeden - uzyskanie pracy.
bezsens , a dla niektórych zbyt wielka abstrakcyja......Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości