100 % PODWYŻKI ZA PARKINGI ?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mimoza » środa, 9 maja 2007, 19:41

Arkadiusz K napisał(a):Niedługo bedziemy sobie wszyscy mówić jaśnie..... :]

Arek trzymaj się ! Czekamy tu na Ciebie... pozdr, .
mimoza
Rycerz forum

Postprzez telka_es » środa, 9 maja 2007, 20:36

mimoza napisał(a):
Arkadiusz K napisał(a):Niedługo bedziemy sobie wszyscy mówić jaśnie..... :]

Arek trzymaj się ! Czekamy tu na Ciebie... pozdr, .

jakie to sentymentalne ........ ach........ :cry:

:lol:
telka_es
Terminator

Postprzez telka_es » czwartek, 10 maja 2007, 19:35

[center]UpsS..... chyba czasami muszę ugryźć się w język.....

lub poparzyć palce.......

ale nikt nie jest wszechwiedzący i nie musi wszystkiego wiedzieć :?

powyższe w celu sprostowania poprzedniego postu[/center]
telka_es
Terminator

Postprzez mimoza » czwartek, 10 maja 2007, 20:53

spoks, będzie dobrze
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 11 maja 2007, 08:37

Będzie dobrze, albo źle ci co mnie znają wiedzą, że ja nigdy się nie poddaje :]

Nie robiąc OT dla mnie podwyżka jest uzasadniona. Dodatkowe pieniądze powinny być wykorzystywane do poprawiania stanu nawierzchni dróg w mieście, oraz do powstawania nowych miejsc parkingowych. Takie moje zdanie. Powinny pojawić się też parkomaty. Przeciwnicy parkomatów mówią o zwolnieniach parkingowych. Bzdura, któś musi chodzić i pilnować biletów.
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Demurrer » piątek, 11 maja 2007, 10:41

Arkadiusz K napisał(a):Panie mecenasie czy też cokolwiek.

Nie wiem czemu służy to uprzedmiotawianie oponenta w dyskusji. Ale jeśli Ci to sprawi przyjemność możesz do mnie zwracać się: "Panie cokoliwek". Skoro argumentów Ci nie wystarcza, miej chociaż tę satysfakcję, że mnie trochę pobrażasz. W końcu to wychodzi ci w dyskusji najlepiej.

A tytułować i mecenasować mi nie musisz. Postawisz mnie bowiem wtedy w niezręcznej sytuacji. No bo jakbym miał ja Cię wtedy tytułować? Pan od lepienia plakatów? Trochę niezręcznie.

Arkadiusz K napisał(a):Z panem nie zamierzam niestety dyskutować.

Pozdrawiam i życzę dalszego trwania w rozwijaniu wysokiej kultury dyskusji.

Arkadiusz K napisał(a):Avatar który pan posiada bardzo do pana pasuje a z osobami o takim uosobieniu nie rozmawiam.

Również pozdrawiam. Ciekawe co wyraża w takim razie brak avataru, jeśli już mamy argumentować na Twoim poziomie pojmowania rzeczywistości. Pewnie zero.

Arkadiusz K napisał(a): Jak narazie mam wazniejsze sprawy na głowie, których pan niestety raczej nie zrozumie.

Wiem, że jesteś ciężko chory i rzeczywiście nie zrozumiem pewnych spraw. Tak to już jest z człowiekiem , że jeśli sam nie doświadczy czegoś, to nie jest w stanie tego pojąć, a wszelkie bujdy o możliwości pełnej empatii można między bajki włożyć. Masz więc rację. Ja z mojej strony mogę tylko powiedzieć, że szczerze życzę Ci pełnego powrotu do zdrowia. Jesteś tylko przeciwnikiem w dyskusji i to wirtualnej. W realu mógłbyś liczyć na moje pełne wsparcie.

Nie upoważnia Cię to jednak do obrażania ludzi, a mi nie odbiera prawa reakcji na Twoje zagrywki poniżej pasa, jak chociażby ten tekst do Konsula.

Arkadiusz K napisał(a):Zauważmy, że to Konsul zaatakował abebe.

Dlaczego kłamiesz? I to w sytuacji, gdy wystarczy sięgnąć kilka postów wyżej, aby zweryfikować Twoje twierdzenia. Faktem jest, że Konsul się odgryzł, ale to nie on sprowokował tę sytuację.
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Demurrer » piątek, 11 maja 2007, 14:50

ŁUkasz napisał(a):Panie cokolwiek,

O nie Łukaszku. Ty możesz się do mnie zwracać co najwyżej: Panie Mecenasie :)
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez Arkadiusz K » piątek, 11 maja 2007, 19:20

Możesz mnie tytułować Arku bo tak mam na imię, ty natomiast tylko pokazujesz jakim jesteś bufonem przykre.

Co do avatara tylko potwierdzasz to co napisałem.

A to, że rzadko cokolwiek rozumiesz nie jest nowością, więc zdążyłem się przyzwyczaić.

Rozlepiania plakatów się nie wstydzę, dla ciebie to pewnie ogromny dyshonor splamić sie taką pracą w końcu wybitny prawnik :]

Dobrze już skoro uważasz mnie za zero, to ja zacznę tytułować cię potocznie papugą.

Co do parkingów masz coś do powiedzenia :?:
Arkadiusz K
V.I.P

Postprzez Konsul » piątek, 11 maja 2007, 20:16

Arkadiusz K napisał(a):Możesz mnie tytułować Arku bo tak mam na imię, ty natomiast tylko pokazujesz jakim jesteś bufonem przykre.

Co do avatara tylko potwierdzasz to co napisałem.

A to, że rzadko cokolwiek rozumiesz nie jest nowością, więc zdążyłem się przyzwyczaić.

Rozlepiania plakatów się nie wstydzę, dla ciebie to pewnie ogromny dyshonor splamić sie taką pracą w końcu wybitny prawnik :]

Dobrze już skoro uważasz mnie za zero, to ja zacznę tytułować cię potocznie papugą.

Co do parkingów masz coś do powiedzenia :?:

Może nie do końca jestem uprawniony do odpowiadania za Demurrera, sam zrobi to o niebo lepiej, jednakże wtrącę tutaj swoje zdanie.
Co do tytułowania się nazwajem, to Ty zacząłeś te obraźliwe inwektywy. Radzę czytać choćby z 4-5 postów wstecz w danym temacie ( to uwaga również dotyczty sytuacji, kiedy mnie obrażałeś - kwestia absencji słowa "inwalida" w moim słowniku ). To TY pierwszy zastosowałeś niezrozumiałe sformułowania w stosunku do Demurrera. To jest jakiś kompleks wykształcenia???
Dziwne, że nie kwestionujesz jego wiedzy, tylko cechy osobowościowe. Tylko na tym polu jest w stanie podjąć dyskusję? Mam nadzieję, że nie.
Co do plakatów, to może Demurrer nie musi rozlepiać plakatów, ponieważ pracuje bez tego. Widocznie dla innych ścieżka kariery wiedzie poprzez wykształcenie i własną pracę, dla innych poprzez plakaty, choć cel jest jeden - uzyskanie pracy. Proszę uszanuj kogoś, kto ma inną koncepcję na te sprawy, może Demuurer jest "głupi" i łatwowierny i "frajer" z niego, ale dochodzi do wszystkiego ciężką pracą, to chyba możesz uszanować? I jak się widzi pewne rzeczy, nie jest to gołosłowne twierdzenie.
Oczywiście to może irytować, ale nicnie stoi na przeszkodzie, aby wybrać taką samą drogę.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez telka_es » sobota, 12 maja 2007, 01:30

Konsul napisał(a):To jest jakiś kompleks wykształcenia???.

strzał w dziesiątke - kompleks większości z pewnego półświatka ......

Konsul napisał(a): Dziwne, że nie kwestionujesz jego wiedzy, tylko cechy osobowościowe. Tylko na tym polu jest w stanie podjąć dyskusję???

raczej tak, Konsulu czy nie zdążyłeś jeszcze pojąc taktyki Młodych D i ich lokalnego mentora?? ;/

Konsul napisał(a): Widocznie dla innych ścieżka kariery wiedzie poprzez wykształcenie i własną pracę, dla innych poprzez plakaty, choć cel jest jeden - uzyskanie pracy.

po co komu jakikolwiek wysiłek sko,ro można iść na łatwizne - uważać sie za niewiadomo kogo, a w łepetynie pusto, i tak liczą się tylko pozory, zewnętrzna otoczka..... więc po co się starać, dla samego siebie... ??bezsens , a dla niektórych zbyt wielka abstrakcyja......
telka_es
Terminator

Postprzez BLAaa » sobota, 12 maja 2007, 08:49

Ja bym nie przesadzał.
Nawet praca "zalatwiona" szybko weryfikuje pracownika. Jeżeli jest do bani, to długo się nie ostanie.
BLAaa
Uzależniony

Postprzez telka_es » sobota, 12 maja 2007, 09:00

ale temat nie na temat się rozkręcił :P
telka_es
Terminator

Postprzez Deja Vu » sobota, 12 maja 2007, 09:17

Grabki, foremki i do piaskownicy!
Może nie ...
Bo zrobicie syflandie od piaskownicy.
Deja Vu
Weteran