mam Ci swoje CV napisac?
jesli chcesz takiej informacji, udziele Ci jej troche ogolnie. od 2,5 roku wspolpracuje z mlodziezowa gazeta regionalna jako fotograf, mam na koncie kilka innych zlecen. zdjecia znalazly sie w katalogach internetowych i w wersjach drukowanych. fotografuje na imprezach, koncertach, konferencjach, festiwalach. czasem na strone internetowa, jesli ktos mnie poprosi. robie to nie dla pieniedzy tylko dla siebie, jestem troche frajer. nie powiem Ci ile kasy na tym zarobilem. napisze jedynie, ze aparat i akcesoria fotograficzne, ktorymi dysponuje kupilem za pieniadze zdobyte dzieki fotografii. co uwazam za sukces.
zasieg: od lokalnego (katalogowe) przez regionalny (prasa) po ogolnopolski (katalogowe).
fotografuje od trzech lat. wiec mysle, ze nie ma co porownywac w tym momencie doswiadczen. ewidentnie przegrywam. nie odbiera mi to jednak prawa do krytykowania, tym bardziej, ze ewidentnie jakosc tych fot pozostawia wiele do zyczenia. widzialem inne zdjecia tego goscia, nie rozmyte. sa bardzo dobre. te nie sa, z jednego powodu. wierze, ze kazdy szanujacy sie fotograf Ci to powie

no to ognista czy słodycz już sama nie wiem.... ? ? ?