studenci!!!! co tam u was?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez telka_es » środa, 2 maja 2007, 22:09

Elfik napisał(a):Ta część ksiażkowa to akurat zaden problem, jak to mói mój promotor "szkolna jazda" :) Gorsze jest tkwienie po uszy w ordynacjach, czy ustawach samorządowych (nasz system prawny i ciagłe zminy prawa powodują rosnace stosy makulatury :wink: ).

co fakt to fakt makulature ogarnąć to nie lada sztuka ......

że ustawodawcy "racjonalnemu" chciało się tyle tego mnożyć i mieszać ;/
telka_es
Terminator

Postprzez Elfik » środa, 2 maja 2007, 22:28

Bez paru tabelek sie nie obędzie :D Pomysł z tym przeniesieniem danych do exela niezły, zwłaszcza, że skaner własnie chcę kupić. Tylko będę sie musiała blizej zaprzyjaźnić z tym programem, bo czasem nie potrafimy sie porozumieć;)
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez telka_es » czwartek, 3 maja 2007, 21:29

mammamia..........

chce wakacje... plaże. . . palmy i drinka z palemką......

tymczasem przed takim błogostanem jeszcze trzy kolosy do zdania.....

+ praca do napisania.....

nie mówiąc nic o magisterce, do której jeszcze planu nie mam, a już powinien być.......

śmierć cwilna do czerwca do DNIA DZIECKA :wink:

a potem jeszcze jeden kolos... juz nie taki wielki jak 3 poprzednia.....

i witajcie W A K A C J E ......

wielkie odliczanie czas zacząć........ :wink:
telka_es
Terminator

Postprzez kurczaczek » sobota, 5 maja 2007, 13:57

Będąc już na samym finiszu 4-tego semestru, jeszcze nie zakończyłam swoich problemów z psychologią z 3-ciego semestru, ale w dalszym ciągu studiuje! A co! :D
Szczęśliwa data: 30-stego maja - koniec 4 semestru! [hy hy] :D
kurczaczek
Terminator

Gadu-Gadu: 2785812

Postprzez kamila » sobota, 5 maja 2007, 14:38

kurcze ja też powinnam zacząć pisać prace, bo wyląduje z dzwonkiem w małżowinie ;/ , ale tak mi się nie chce, taka pogoda piękna :P
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez groszeq » sobota, 5 maja 2007, 19:50

AAAAAAAAAAA sesja się zbliża [smilie=chop.gif] masakra
groszeq
Mistrz klawiatury

Postprzez telka_es » sobota, 5 maja 2007, 21:06

masakra dziś cały dzień rycia....... jutro powtórka z rozrywki i tak w kółko do czwartku..........

qrde narzekam i narzekam ale ja to w gruncie rzeczy lubie......... chce to wszystko wiedzieć.........

więc czemu narzekam\? a no dlatego,że tyle tego wszystkiego nasz "szalony" pseudo "racjonalny" ustawodawca natworzył, a ja się musze z tym zaprzyjaźniać...... gdyby ociupinkę mniej było......... np jedna ksiązka a nie 3 to już bym luzik miała...... bo pierwsza prawie przerobiona jutro dokończe.......... bynajmniej mam taka nadzieję :oops:
telka_es
Terminator

Postprzez Elfik » niedziela, 6 maja 2007, 01:01

Zrobiło się tak ciepło, ze żal siedzieć w domu w ciagu dnia, wiec pisanie magisterki odbywa sie wieczorami, aż do nocy (właśnie skończyłam pisanie na dziś, a w sumie na wczoraj) :) tylko chyba tempo muszę przyspieszyć...
Na szczęście poza obrona nie czeka mnie żaden egzamin, zapewne na karcie będzie tylko zaliczenie z seminarium i będzie to najdłuższa karta egz. jaką przez pięć lat widziałam na oczy :P
Elfik
Mistrz klawiatury

Postprzez Olga » niedziela, 6 maja 2007, 22:04

Miesiąc totalnego lenistwa minął i wróciłam do szarej rzeczywistości 8) Od jutra zaczynam maraton z Postępowaniem administracyjnym, egzekucyjnym i sądowoadministracyjnym... na mecie czeka na mnie test wielokrotnego wyboru, czyli coś czego tygryski zdecydowanie nie lubią :placze: Muszę przestać myśleć o tym, że to 'zerówka', bo inaczej się nie przyłożę do kucia tak jak należy :/ A warto by było to zdać, bo później... prawo pracy... prawo handlowe (właśnie się wczoraj dowiedzieliśmy, że wyznaczony termin to 'zerówka' i nikt nie ma pojęcia kiedy jest I termin :doh:) ... prawo budowlane... :cry: ... tyyyyyleeee kucia... przynajmniej w tym roku nie mam egzaminu w Juwenalia :p Szkoda tylko, że wcale nie zapowiadają się one tak ciekawie jak bym chciała :? No ale... jak się nie ma co się lubi...
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez telka_es » poniedziałek, 7 maja 2007, 00:39

Olga napisał(a):Miesiąc totalnego lenistwa minął i wróciłam do szarej rzeczywistości 8) Od jutra zaczynam maraton z Postępowaniem administracyjnym, egzekucyjnym i sądowoadministracyjnym... na mecie czeka na mnie test wielokrotnego wyboru, czyli coś czego tygryski zdecydowanie nie lubią :placze: Muszę przestać myśleć o tym, że to 'zerówka', bo inaczej się nie przyłożę do kucia tak jak należy :/ A warto by było to zdać, bo później... prawo pracy... prawo handlowe (właśnie się wczoraj dowiedzieliśmy, że wyznaczony termin to 'zerówka' i nikt nie ma pojęcia kiedy jest I termin :doh:) ... prawo budowlane... :cry: ... tyyyyyleeee kucia... przynajmniej w tym roku nie mam egzaminu w Juwenalia :p Szkoda tylko, że wcale nie zapowiadają się one tak ciekawie jak bym chciała :? No ale... jak się nie ma co się lubi...

Hmm.......... widze że podobny maraaton nas czeka..........

więc życze powodzonka............. :wink:
telka_es
Terminator

Postprzez Olga » poniedziałek, 7 maja 2007, 21:00

WZT napisał(a):
Olga napisał(a): przynajmniej w tym roku nie mam egzaminu w Juwenalia :p Szkoda tylko, że wcale nie zapowiadają się one tak ciekawie jak bym chciała :? No ale... jak się nie ma co się lubi...

jak to?
ja tam widzialem pare kapelek na ktore wartow wpasc ....

No właśnie.... pare.... a Juwenalia trwają 3 dni, od rana do nocy :/ Do tego pewnie tak jak w zeszłym roku wszystko będzie opóźnione o dwie godziny :doh: Nic się planu nie trzymało, to co mnie ciekawiło albo było wcześniej albo trzeba było czeeeeekać niemiłosiernie długo...
Wiem... marudzę.... taka już moja natura, ale jak jest plan, szczegółowy, to lubię kiedy wszystko jest tak jak w planie, a nie wolna amerykanka :| Jak koncert ma być o 21:00 to tak powinien się odbyć... a nie po 23:00 :|
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez yennefer » wtorek, 8 maja 2007, 22:20

no to pierwszy egzamin w sesji letniej za mną, i pomyśleć, że po raz pierwszy udało mi sie zmobilizować na przedtermin, aż jestem z siebie dumna :D :super:
co najlepsze, egzamin, który w moim odczuciu miał być taką "przystawką" dla dań głównych, czyli najgorszych przedmiotów, czymś całkiem miłym i przyjemnym (jesli można w ogóle tak mówić o egzaminie :P) okazał się niemal traumatycznym przeżyciem :| (i to bez przesadzania), totalnie wyczerpującym maglowaniem wzdłuż i wszerz, uffff było ciężko... no ale koniec końcow mogę skonstatować, że chyba mam talent do udawania, że wiem więcej niż w rzeczywistości ;) :P
no ale facet jest nieziemski - na dzień dobry chciał poczęstować mnie i inne "ofiary" fajkami, po czym nie zważając na to, że przyszłyśmy na egzamin, zaczął przybijać jakąś średniowieczną rycinę na ścianię :zdziwko: gdy już skończył swoje sprawy i przeszedł do konkretów, to zaczął strzelać takie miny, że gdyby nie to, że był egzamin i musiałam się powstrzymywać, to bym się chyba popłakała ze śmiechu :lol:
kolejny przedtermin szykuje się w przyszłym tygodniu...hmmm, chyba już muszę zacząć szukać mobilizacji, bo czuje, że tym razem nie będzie z tym tak prosto :lol:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Suzy » środa, 9 maja 2007, 06:56

...ostatnie maglowanko...
ostatnie dni...
i od czerwca będę mogła zacząć powoli tęsknić do tzw. "czasów studenckich" :oops:
byle tylko przetrzymać uciekający zapał do nauki choć do połowy czerwca :?
Suzy
Gwiazdor

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark