Arkadiusz K napisał(a):abebe napisał(a):obrazasz mnie człowieku, swoimi programami pomogłem ludziom bardzo dużo, ostatnio inwalidzie załatwiłem mieszkanie, a Ty tylko gadzasz politykierze, powodzenia mowa trawa to podstawa.
Nie daj się prowokować, przecież o to mu chodzi. On nawet w swoim słowniku nie ma słowa inwalida. Sa ludzie i... ludzie. Boże dobrze, że mamy innego wice od spraw społecznych.
Co to za teksty? Miej umiar młody polityku.
Co ma dyskusja o podwyżkach za parking do czyjegoś podejścia do inwalidztwa?
Jak ktoś krytykuje posunięcia Twojej władzy to od razu oskarżysz go o wszystko? Nawet o wyrywanie pajączkom nóżek?
Trochę przyzwoitości i umiaru , choć wiem, że realizacja takiego postulat dla PeOwca z MD to wyzwanie mogące znajdować się na dalekim horyzoncie jego możliwości. Wnioskuję choćby z poziomu Twojego posta.
A co do prowokacji, to zauważ, że w kolejnym temacie to Wieczorek zaczepia i atakuje Konsula i to jadąc po nazwisku.
Proponuję również wrócić do tematu dyskusji. Skoro już jesteś na sali, to przedstaw argumenty swojej partii za podwyżką opłat. Jeśli nie ma takich argumentów, to choć nie pisz nie na temat i nie obrażaj innych dyskutantów.