Marko - Galeria

Malujesz, rysujesz, a może piszesz wiersze? To jest kawałek forum właśnie dla Ciebie - zaprezentuj się. W tym dziale piszemy o wszystkich innych dziedzinach sztuki. O teatrze, malarstwie, poezji, grafice komputerowej, rzeźbie i wszystkich innych sprawach które dotyczą twórczości człowieka i które da się nazwać sztuką.

Postprzez FiDo » wtorek, 6 lut 2007, 15:10

pierwsze gory sa okej, ale spadochroniarz jest lepszy bo symboliczny. jednak slabe kadrowanie. uciety glob, za duza przestrzen na lewo. a szkoda :twisted:
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » wtorek, 17 kwi 2007, 21:22

pierwsze ladnie skomponowane - podoba sie
drugie tez sie podoba, ale jesli juz sie zdecydowales na przyciemnienie rogow,
przydaloby sie zeby wszystkie mialy cienie, bo brak jest rownowagi. chyba
na tym polega winietowanie. albo to byl przypadek :)
trzecie do mnie nie dociera, sorry winnettou. po prostu nie porywa
czwarte - podoba mi sie, nawet bardzo. fajny kontrast barw i kompozycja (szkoda mi ucietych nart, ale nie wiem czy by nie zaszkodzilo znowu wiecej bialej przestrzeni)
piate - oczy zwierza gina w ciemnosciach
szoste jest ok, siodme.. szkoda, ze to drzewo po prawej uciete. a psy jako calosc, cykl prezentuja sie niezle.
skutery sa zwyciezca jak dla mnie. czekam na dalsze foty
FiDo
Arcymistrz

Postprzez FiDo » sobota, 5 maja 2007, 10:22

marko napisał(a):Proponuje wystawiać orginalne zdjęcie i przeróbki o których byśmy dyskutowali - tu prośba do Fida, Satha i tych którzy posiadają wiedzę aby się nią z nami podzielili. Co o tym sądzicie?
dla przykładu: zdjecie zrobione na starym cmentarzu , niestety wygrzebałem na kompie więc nie mogę opisać teraz co z nimi robiłem- tak bawiłem się

no, ta druga obrobka krzyza jest fajna :) ostatnia podoba mi sie najmniej. zabardzo sie ingerencja rzuca w oczy. w trzeciej obrobki jest znowu za malo i czuje, ze czegos brakuje
a jesli mialbym sie przyczepic (skoncentruje sie na najfajniejszym - drugim zdjeciu), mysle, ze z glebia ostrosci cos nie pyklo. widac agresywne przejscie z rozmytego w ostre w lisciach. jedyne co mi sie rzucilo w oczy, reszta jest chyba ok :)
FiDo
Arcymistrz

Postprzez Didi » środa, 30 sty 2008, 22:36

Marek ta stronka to cos nie chodzi zly adres podales :)
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Didi » czwartek, 31 sty 2008, 14:47

A wiem wiem ze chodzi przegladalem i podziwialem, to wpis z wczoraj :) zdjecia rewelacja!
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: inne dziedziny sztuki