Dni Morza bez TVP

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez telka_es » środa, 4 kwi 2007, 18:35

kacper napisał(a):Znając zamiłowanie Simpliego do Torunia boję się że jego informatorem może byc sam ojciec dyrektor :wink:

złośliwiec :evil:
telka_es
Terminator

Postprzez Alien » środa, 4 kwi 2007, 18:36

simplicissimus napisał(a):
kacper napisał(a):Simpli a może mała skrucha . Ale gdzie tam teraz załóż temat - DNI MORZA KRÓTSZE W TVP NIZ OTWARCIE LATA . I gdzie te twoje super żródła w TVP . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tak sie smieje z Ciebie twoje żródło informacji

Nie martw się. Wiem, co w Warszawie czarował pan K. I wiem, że teraz szuka 200 tysięcy, które tam obiecał. Po drugie, co w ramach patronatu zrobi TVP? Przyśle 9 kamer, 3 wozy transmisyjne, etc., czy zamówi migawki w TVP3? :wink:

Pan K to ja? Bo mówiąc szczerze nie przypominam sobie abym obiecywał komuś pieniądze i to w dodatku w kwocie przekraczającej mozliwości mojego finansowania. A pisząc już bez żartów - najważniejszą kartą przetargową jak zwykle okazuje się nasze Miasto i możliwości przyszłej współpracy. O pieniądzach jak na razie rozmawiamy tylko i wyłącznie w gronie organizatorów w kontekście organizacji samej imprezy. I napiszę to wyraźnie - za przyznanie patronatu korporacyjnego nie płacimy grosza złamanego.
Alien
Coś tam napisał

Postprzez Alien » środa, 4 kwi 2007, 18:53

simplicissimus napisał(a):
Alien napisał(a):O pieniądzach jak na razie rozmawiamy tylko i wyłącznie w gronie organizatorów w kontekście organizacji samej imprezy. I napiszę to wyraźnie - za przyznanie patronatu korporacyjnego nie płacimy grosza złamanego.

Pan K. to nie ty. Patronat korporacyjny TVP zapewne nic nie kosztuje, bo też i TVP nie oferuje w nim nic specjalnego. To znaczy dla Kołobrzegu lepszy rydz niż nic, (nie mylić z Rydzykiem) :roll:

Może masz rację może jej nie masz - ocenimy po imprezie. Choć przyznam że sam patronat TVP otwiera wiele innych drzwi i furtek. Mam nadzieję że już jutro będe mógł pochwalić się kolejnymi patronami :)
Alien
Coś tam napisał

Postprzez qrczak » środa, 4 kwi 2007, 19:20

Może masz rację może jej nie masz - ocenimy po imprezie. Choć przyznam że sam patronat TVP otwiera wiele innych drzwi i furtek. Mam nadzieję że już jutro będe mógł pochwalić się kolejnymi patronami :)

Dobrze, że sie udało.
Z tym pozyskiwaniem patronów to lepiej się pospieszyć bo ulotek miasto nie zdąży wydrukować jak codziennie będzie przybywało po jednym patronie.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez killer » środa, 4 kwi 2007, 20:03

Achaja napisał(a):jak bys słuchał wiadomości to byś wiedział co zrobi TVP

Beata wyraźnie o tym mówiła :D

a na marginesie - dziwne, ze Twój informator Ci nie powiedział :wink:

coś mi sie widzi 8) że informator juz nie robi w branzy i chyba od 1-go szuka roboty :-) stąd taka sytuacja :-) :lol: :lol: :lol:
killer
Ważniak

Postprzez McCool » środa, 4 kwi 2007, 21:41

Nie ma co się zachwycać póki co tym patronatem TVP. Tak jak już tutaj Wald pisał. Oglądalność stacji jest mierna, realizacja pewnie też nie zachwyci... ale bądźmy dobrej myśli :) A jak już tak walimy przysłowiami, to ja dopiszę swoje: lepsze TVP w garści, niż TVN na dachu :twisted:
McCool
Rycerz forum

Postprzez mimoza » czwartek, 5 kwi 2007, 16:30

tvp - jest chyba tańsza a polonia ma dobrą oglądalnośc w świecie
mimoza
Rycerz forum

Postprzez McCool » czwartek, 5 kwi 2007, 18:13

mimoza, racja! Nasi rodacy na emigracji zobaczą jakie nasze miasto jest piękne, zatęsknią za Polską i pewnie wrócą :twisted:
McCool
Rycerz forum

Postprzez telka_es » czwartek, 5 kwi 2007, 20:48

McCool napisał(a):mimoza, racja! Nasi rodacy na emigracji zobaczą jakie nasze miasto jest piękne, zatęsknią za Polską i pewnie wrócą :twisted:

hehehee w cuda wierzycie....... na gwałt wszyscy zaczna kupować bilety do POlski by zobaczyć Kołobrzeg :lol:

ja tam wole lazurowe :wink:
telka_es
Terminator

Postprzez mimoza » czwartek, 5 kwi 2007, 21:23

McCool napisał(a):mimoza, racja! Nasi rodacy na emigracji zobaczą jakie nasze miasto jest piękne, zatęsknią za Polską i pewnie wrócą :twisted:

wrócą na chwilę, żeby się upewnić, że dobrze zrobili...
mimoza
Rycerz forum

Poprzednia strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg