kacper napisał(a):Znając zamiłowanie Simpliego do Torunia boję się że jego informatorem może byc sam ojciec dyrektor
złośliwiec

simplicissimus napisał(a):kacper napisał(a):Simpli a może mała skrucha . Ale gdzie tam teraz załóż temat - DNI MORZA KRÓTSZE W TVP NIZ OTWARCIE LATA . I gdzie te twoje super żródła w TVP .![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak sie smieje z Ciebie twoje żródło informacji
Nie martw się. Wiem, co w Warszawie czarował pan K. I wiem, że teraz szuka 200 tysięcy, które tam obiecał. Po drugie, co w ramach patronatu zrobi TVP? Przyśle 9 kamer, 3 wozy transmisyjne, etc., czy zamówi migawki w TVP3?
simplicissimus napisał(a):Alien napisał(a):O pieniądzach jak na razie rozmawiamy tylko i wyłącznie w gronie organizatorów w kontekście organizacji samej imprezy. I napiszę to wyraźnie - za przyznanie patronatu korporacyjnego nie płacimy grosza złamanego.
Pan K. to nie ty. Patronat korporacyjny TVP zapewne nic nie kosztuje, bo też i TVP nie oferuje w nim nic specjalnego. To znaczy dla Kołobrzegu lepszy rydz niż nic, (nie mylić z Rydzykiem)

Może masz rację może jej nie masz - ocenimy po imprezie. Choć przyznam że sam patronat TVP otwiera wiele innych drzwi i furtek. Mam nadzieję że już jutro będe mógł pochwalić się kolejnymi patronami![]()
Achaja napisał(a):jak bys słuchał wiadomości to byś wiedział co zrobi TVP
Beata wyraźnie o tym mówiła![]()
a na marginesie - dziwne, ze Twój informator Ci nie powiedział
że informator juz nie robi w branzy i chyba od 1-go szuka roboty
stąd taka sytuacja

A jak już tak walimy przysłowiami, to ja dopiszę swoje: lepsze TVP w garści, niż TVN na dachu 
McCool napisał(a):mimoza, racja! Nasi rodacy na emigracji zobaczą jakie nasze miasto jest piękne, zatęsknią za Polską i pewnie wrócą

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość