kołysanka napisał(a):Zdecydowanie zgadzam sie z pomysłem mariny.
tu jest infoNowe porty jachtowe powstaną nie tylko w Kołobrzegu, Szczecinie, czy Kamieniu Pomorskim. Przystanie dla jachtów będą także w Darłowie, Mielnie i Wapnicy. Cały projekt ma kosztować 25 milionów euro. Pieniądze zagwarantowane są już w Urzędzie Marszałkowskim. Gminy będą musiały wpłacić 15 procent wkładu własnego.
Konsul napisał(a):Alien napisał(a):No ale przecie Pan dyrektor Cepitu, ten co to cztery lata tam siedział, wypromował nam już Kołobrzeg... Po co więc tracić kolejne pieniądze....
Nie można chyba w czambuł krytykować działań poprzednika obecnej szefowej CEPiTU, ja bynajmniej nie zauważyłem, aby Kołobrzeg w okresie letnim świecił pustkami, wręcz przeciwnie.
killer napisał(a):jeszcze przez jakis czas,nie wiem tylko jak długo
killer napisał(a):a tu nie masz racji...sprawdz obłożenie w provicie,awangardii i kilku innych obiektach....pełno geriatrycznej mafii z ddr
. Bidota z ddr-ówka.nie pojechala bo nie miala kiedy rozumiesz ?
w miedzyczasie miala przenosiny i kupe roboty do zrobienia
jest osoba ktora ma w zwyczaju harowac jak wol wiec odpusc sobie te glupie wywody
pracuje od miesiaca i caly czas stara sie posprzatac
moze zapytaj pracownikow raczej co o niej sadza
a tu nie masz racji...sprawdz obłożenie w provicie,awangardii i kilku innych obiektach....pełno geriatrycznej mafii z ddr
Poza tym, to jest gatunek grup "zachodnich", która przed wycieczką, np. do Gdańska robi sobie bułki na drogę![]()
![]()
![]()
. Bidota z ddr-ówka.
Konsul napisał(a):killer napisał(a):jeszcze przez jakis czas,nie wiem tylko jak długo
Nie chcę być niegrzeczny, ale pokolenie starszych ludzi wymiera. A tursiten z Dojcze Dramatiszen Republik znaleźli tańsze wczasy na Słowacji i w Czechach.
skuchamarko napisał(a):Dankul wiesz dlaczego tak szybko Twój temat spadł z pierwszej strony? - bo napisałeś coś pozytywnego o tym mieście najlepiej sprzedają się tematy jak Kogoś się oczernia, lub afery, ewentualnie zbiorowe narzekanie.Cieszmy się naszym miastem
Teraz na temat chciałbym w naszym mieście kort tenisowy pod dachem, squash
duży ogród dla najmłodszych dzieci, na razie tyle przychodzi mi do głowy

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości