Dni Morza bez TVP

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez killer » czwartek, 22 mar 2007, 21:18

simplicissimus napisał(a):
killer napisał(a):Dzisiaj?W urzędzie?A od kogo?Z mojej wiedzy wynika, że dzis było raczej "bezkrólewie" wiec ciekawe kto ci to powiedział...Chyba nie rzecznik który jest chory

Moje źródła informacji, jak sama nazwa wskazuje, są "moje". Natomiast info jakie posiadam również z rozmów dnia dzisiejszego jest takie, że z misją specjalną, misją ostatniej nadziei do TVP wyruszył Rafał Kolikow. Zobaczymy.

Bądź precyzyjny...Nie pisałeś w swym poście nic o "TWOICH" źródłach...Ho ho...Masz wtyki-groxny jesteś :-)
killer
Ważniak

Postprzez j0shu4 » czwartek, 22 mar 2007, 22:05

tylko tv publiczna wchodzi w gre i to oczywiste
widzieliscie kiedys dni morza w polsacie czy tvn ?
u nich nie puszcza sie nadetych imprez , najgorsza chala w stylu "jak oni spiewaja " jest dla nich sto razy bardziej nosna
ps.killer nie prowokuj simpliego bo po co , zostaw sobie docinki dla kolegow i trzymaj poziom
ludzi mozna nie lubiec, mozna sie takze nie zgadzac z ich pogladami
ale madry czlowiek wyslucha zrozumie i szanuje zdanie innych , podzielac nie musi i nie ma takiego obowiazku , pluje i zaczepia tylko glupiec ktoremu brak argumentow do merytorycznej dyskusji
j0shu4
Moderator

Postprzez killer » czwartek, 22 mar 2007, 22:18

j0shu4 napisał(a):tylko tv publiczna wchodzi w gre i to oczywiste
widzieliscie kiedys dni morza w polsacie czy tvn ?
u nich nie puszcza sie nadetych imprez , najgorsza chala w stylu "jak oni spiewaja " jest dla nich sto razy bardziej nosna
ps.killer nie prowokuj simpliego bo po co , zostaw sobie docinki dla kolegow i trzymaj poziom
ludzi mozna nie lubiec, mozna sie takze nie zgadzac z ich pogladami
ale madry czlowiek wyslucha zrozumie i szanuje zdanie innych , podzielac nie musi i nie ma takiego obowiazku , pluje i zaczepia tylko glupiec ktoremu brak argumentow do merytorycznej dyskusji

szanowny panie!
fakt pozostawania moderatorem nie uprawnia do tego rodzaju uwag.prosze zobaczyc ton i tresc postów simpliego a potem czynic uwagi innym - tym bardziej w tej tresci i formie!proponuje również zostawic sobie takie teksty dla kolegów-do tej pory nie zauwazyłem zachowania z dostarczaniem argumentów ze strony wszystkich moich adwersarzy-powtorze-prosze sprawdzic posty.
jak to sie mówi...klika?klan?sitwa?troche rozwagi i zimnej krwi w dyscyplinujących reakcjach
Ostatnio edytowano czwartek, 22 mar 2007, 22:24 przez killer, łącznie edytowano 1 raz
killer
Ważniak

Postprzez j0shu4 » czwartek, 22 mar 2007, 22:21

patrz post wyzej , wyrazilem swoje zdanie
sluchac rozumiec dyskutowac
nie w smak ? przykro mi , bic w piersi sie nie bede
koncze ten watek naszej rozmowy , chcesz podyskutowac zapraszam na PW
ps. nie pisze z poziomu moderatora tylko uzytkownika rozumiesz ?
j0shu4
Moderator

Postprzez killer » czwartek, 22 mar 2007, 22:27

a dyskutować można równiez o szczególach,prawda?
killer
Ważniak

Postprzez killer » piątek, 23 mar 2007, 23:13

killer napisał(a):Bądź precyzyjny...Nie pisałeś w swym poście nic o "TWOICH" źródłach...Ho ho...Masz wtyki-groxny jesteś :-)

Killer. Jesteś przykry. Mam ci to w cztery oczy powiedzieć? Zaczepiasz mnie, a potem płaczesz w rękaw moderatorom. Przyszedłeś tu dyskutować? Nie? To dziękujemy, idź walcz o podwyżkę, a mnie zostaw w spokoju.

Do tematu. Mam swoje źródła. I potwierdzam: po raz kolejny TVP omówiła realizacji Dni Morza w Kołobrzegu. Rafał Kolikow wrócił z niczym. Wygrałem piwo. :twisted:

w rękaw?płacze?o podwyżkę?hm...pudło-macasz i ty i mimoza ale jakos tak kiepsko.
a moderator pisał coś o właściwym zachowaniu i pisaniu na temat :-) ale jak widac to nie kazdego obowiązuje.
widze jedno - do spazmów rozkoszy doprowadza tu pare osób każde niepowodzenie władz i ludzi pracujących z nimi zawodowo.niestety nie widac krytyki konstruktywnej-masz pomysł-to go zaprezentuj oficjalnie , nie tu na forum,masz chyba ine mozliwości.tylko pomysły i realizacje trzeba osadzic w realiach budżetu i prawa a to nie każdy umie zrobić.
każdy natomiast umie krytykować,prawda?
killer
Ważniak

Postprzez killer » piątek, 23 mar 2007, 23:32

nie miewam miodu na oczach, a moze dla zdrowia psychicznego czasem by sie przydał...
może masz troche racji ale pisząc szczerze nie słyszałem w szerszym gronie na mieście o jakichs Twoich pomysłach-przykro mi.
pozbawił cie pracy w trzech miejscach ?nie wiem o co chodzi ale pisząc w ten sposób wrzucasz tu tryb vendetty ...w czym urząd Prezydenta lub Miasto jako organ cie dyskryminuje? a jasli tak jest to czy uważasz ze to wystarczający powód to tych szarż? czy odwet jaki podejmujesz jest adekwatny do potencjalnych szkód lub twoich krzywd?
czy nie lepszym rozwiązanem jest rozwaga? zawodzi mnie wiele osób w wielu sprawach ale czestokroc woel sie odwrocic niz szarpac sie dla zasady....zycie jest krotkie i szkoda go marnowac na takie rzeczy
killer
Ważniak

Postprzez killer » piątek, 23 mar 2007, 23:48

killer napisał(a):nie słyszałem w szerszym gronie na mieście o jakichs Twoich pomysłach

Polecam lekturę sprawozdań Towarzystwa Opieki nad Zabytkami, Kołobrzeskiego Stowarzyszenia Dziennikarzy, czy chociażby lekturę "Kulis", gdzie o swoich ideach piszę. Część z nich została zrealizowana. Inne, zwłaszcza od nowego roku, są "zlewane" i zamierają przygniecione przez machinę administracyjną.

killer napisał(a):pozbawił cie pracy w trzech miejscach ?nie wiem o co chodzi ale pisząc w ten sposób wrzucasz tu tryb vendetty

Pół miasta wie, a ty nie wiesz? Nie przesadzaj.

killer napisał(a):w czym urząd Prezydenta lub Miasto jako organ cie dyskryminuje?

Przykład z ostatnich dni. Ze strony Urzędu Miasta usunięto link do serwisu eMiasto. Inne pozostawiono. Podjąłem już właściwą interwencję w tej sprawie.

killer napisał(a):czy odwet jaki podejmujesz jest adekwatny do potencjalnych szkód lub twoich krzywd?

Ja się nie mszczę. Nie imputuj mi takich spraw. Mszczą się tylko głupcy, a ja jestem cywlizowanym człowiekiem.

killer napisał(a):zawodzi mnie wiele osób w wielu sprawach ale czestokroc woel sie odwrocic niz szarpac sie dla zasady....zycie jest krotkie i szkoda go marnowac na takie rzeczy

Zgadzam się z tobą. Tak postąpiłem. A to, że czasami wyrażę moje zdanie, zauważ, zawsze się pod nim podpisuję - robię to pod otwartą przyłbicą, mam chyba do tego prawo?

cóż...ileż nakładu mają "Kulisy"?moze nie koncentruje się na właściwych felietonach-nadrobie.sprawozdania TOZ czy KSD - gdzie sa publikowane?

jestem w II połowie więc nie wiem...oświecisz mnie i pozostałe 23500 mieszkanców?

z tym linkiem...rózne rzeczy giną na tej stronie-w tym urzędowe :-) więc może nadinterpretujesz :-)

nie inputuje tylko interpretuje....mam prawo, prawda?

a z ta przyłbicą to nie jest takie proste...moja jest na razie zaspawana,ale przyjdzie ten dzień :-)
killer
Ważniak

Postprzez Deja Vu » sobota, 24 mar 2007, 01:33

Przepraszam, czytam temat i nie wierzę. Gdzie są moderatorzy? Może to nie jest to forum dla Was? Może przenieście się na coś bardziej specjalistycznego. |Coś o komleksach? Może jakieś problemy w dzieciństwie?
Deja Vu
Weteran

Gadu-Gadu: 0

Postprzez BLAaa » sobota, 24 mar 2007, 08:49

A ja jestem za tym, żeby TV Trwam i Radio Maryja objely medialnym patronatem Dni Morza... Kilka milionów ludzi tego słucha i ogląda...
BLAaa
Uzależniony

Postprzez telka_es » sobota, 24 mar 2007, 08:53

BLAaa napisał(a):A ja jestem za tym, żeby TV Trwam i Radio Maryja objely medialnym patronatem Dni Morza... Kilka milionów ludzi tego słucha i ogląda...

aleś ty dowcipny :P
telka_es
Terminator

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg