simplicissimus napisał(a):killer napisał(a):nie słyszałem w szerszym gronie na mieście o jakichs Twoich pomysłach
Polecam lekturę sprawozdań Towarzystwa Opieki nad Zabytkami, Kołobrzeskiego Stowarzyszenia Dziennikarzy, czy chociażby lekturę "Kulis", gdzie o swoich ideach piszę. Część z nich została zrealizowana. Inne, zwłaszcza od nowego roku, są "zlewane" i zamierają przygniecione przez machinę administracyjną.
killer napisał(a):pozbawił cie pracy w trzech miejscach ?nie wiem o co chodzi ale pisząc w ten sposób wrzucasz tu tryb vendetty
Pół miasta wie, a ty nie wiesz? Nie przesadzaj.
killer napisał(a):w czym urząd Prezydenta lub Miasto jako organ cie dyskryminuje?
Przykład z ostatnich dni. Ze strony Urzędu Miasta usunięto link do serwisu eMiasto. Inne pozostawiono. Podjąłem już właściwą interwencję w tej sprawie.
killer napisał(a):czy odwet jaki podejmujesz jest adekwatny do potencjalnych szkód lub twoich krzywd?
Ja się nie mszczę. Nie imputuj mi takich spraw. Mszczą się tylko głupcy, a ja jestem cywlizowanym człowiekiem.
killer napisał(a):zawodzi mnie wiele osób w wielu sprawach ale czestokroc woel sie odwrocic niz szarpac sie dla zasady....zycie jest krotkie i szkoda go marnowac na takie rzeczy
Zgadzam się z tobą. Tak postąpiłem. A to, że czasami wyrażę moje zdanie, zauważ, zawsze się pod nim podpisuję - robię to pod otwartą przyłbicą, mam chyba do tego prawo?
cóż...ileż nakładu mają "Kulisy"?moze nie koncentruje się na właściwych felietonach-nadrobie.sprawozdania TOZ czy KSD - gdzie sa publikowane?
jestem w II połowie więc nie wiem...oświecisz mnie i pozostałe 23500 mieszkanców?
z tym linkiem...rózne rzeczy giną na tej stronie-w tym urzędowe

więc może nadinterpretujesz
nie inputuje tylko interpretuje....mam prawo, prawda?
a z ta przyłbicą to nie jest takie proste...moja jest na razie zaspawana,ale przyjdzie ten dzień