Gromek o sobie

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez mimoza » piątek, 23 mar 2007, 12:50

efekt będzie taki że Gromek walnie po premii informatykom a ci podziekuja simplemu za krytykę...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez kacper » piątek, 23 mar 2007, 14:47

simplicissimus napisał(a):Dokładnie. Gdyby to Bieńkowski, albo co lepiej: Lech KOzera pomylił się gdzieś, Flo i Kacper wnioskowaliby dla mnie o Krzyż Zasługi. A tak tylko świst przeszedł przez ich zęby. To normalne. W moim zawodzie zawsze jest tak, że gdy już coś krytykuję, to słyszę: ale żeś pan armaty na wróble wystawił. Standard. Ale ja mam d tego prawo, a wobec czytelników obowiązek, aby napisać, a nie dzwonić do władzy i mówić: błąd macie. Prawo prasowe przewiduje coś takiego jak reakcję na krytykę prasową. Polecam poczytać komentarz do tego przepisu ustawy.

Łzy lecą mi potokiem po plecach . Kochany "dziennikarz" .
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez Konsul » piątek, 23 mar 2007, 19:53

Myślę, że jakie stanowisko zajmuje obecnie Pan Janusz Gromek, każdy, przynajmniej na forum wie. Simpli znalazł błąd w "cv" Prezydenta. Ok, ktoś powinien to aktualizować i dbać o takie rzeczy.Ale jak dla mnie jest to błahostka, nic nie wnosząca do niczego. Spokojnie, nie ma się czym ekscytować. Tym bardziej, że zapewne w najbliższym czasie zostanie to poprawione. Trzeba zachować pewien umiar.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » piątek, 23 mar 2007, 22:00

simplicissimus napisał(a):Tekst został napisany z przymrużeniem oka. Oczywiście, jak napiszę "a", to też to będzie odebrane jako atak. Trudno.

I tak właśnie ja to traktuję. Jednak Simpli w ten sposób również poniekąd udowodnił, że w zależności kto pisze i o kim, reakcje są bardzo różne. Swoją drogą został wskazany dość duży błąd w info o Prezydencie. Simpliego prawo, że tak to zrobił. Gdyby wszystko było ok, to i tematu by nie było. A temat jest błahy, a niektórzy i tak się niepotrzebnie podniecają.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez killer » piątek, 23 mar 2007, 22:30

Alien napisał(a):Panie Robercie. Przyznaję że umknał mi ten drobiazg a może i nie drobiazg.... Nie mniej dziękuję za zwrócenie uwagi (szkoda tylko że od razu z taką pompą i hałasem) - już aktualizuję dane.
Rzecznik

a za co Ty się tak kajasz??? daj se luzu z pierdołami...ciesz się że Tobie jeszcze niczego nie wyciągnął :lol: ale zawsze może być ten pierwszy raz ha ha ha...
a z drugiej strony faktycznie-jak człowiek nie ma pracy, obowiązków, zainteresowań to się głupotami zajmuje...
killer
Ważniak

Postprzez killer » piątek, 23 mar 2007, 22:39

simplicissimus napisał(a):
killer napisał(a):a za co Ty się tak kajasz??? daj se luzu z pierdołami...ciesz się że Tobie jeszcze niczego nie wyciągnął :lol: ale zawsze może być ten pierwszy raz ha ha ha...
a z drugiej strony faktycznie-jak człowiek nie ma pracy, obowiązków, zainteresowań to się głupotami zajmuje...

Jeśli piszesz o mnie, to idź na balkon, raz jeszcze się zastanów. :lol:

oh znów z takim polotem i zrozumieniem...słowa twe są miodem dla mych oczu :-)
zdecydowanie podtrzymuję moje zdanie-to pierdoły!a może jakies błędy w spisie telefonów albo na tabliczkach w UM?
killer
Ważniak

Postprzez Alien » sobota, 24 mar 2007, 09:57

Osobiście byłbym całkiem szczęśliwy gdyby dziennikarze tylko takie afery wynajdowali przez najbliższe cztery lata :lol:
Alien
Coś tam napisał

Postprzez mimoza » sobota, 24 mar 2007, 10:31

szykuję artykuł - zależnośc lokalnych polityków od otyłych kochanek czyli kilogramy rządzą miastem - ale obecnej ekipy to nie dotyczy... raczej do śmiechu będzie...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez telka_es » sobota, 24 mar 2007, 12:08

mimoza napisał(a):szykuję artykuł - zależnośc lokalnych polityków od otyłych kochanek czyli kilogramy rządzą miastem - ale obecnej ekipy to nie dotyczy... raczej do śmiechu będzie...

nie dotyczy ........ hMmmmmmmm........

a może powinno... :? ??????
telka_es
Terminator

Postprzez Alien » sobota, 24 mar 2007, 13:23

mimoza napisał(a):szykuję artykuł - zależnośc lokalnych polityków od otyłych kochanek czyli kilogramy rządzą miastem - ale obecnej ekipy to nie dotyczy... raczej do śmiechu będzie...

Panie Mimoza. Pragnę zauważyć że piękno kobiety nie zależy od posiadanych przez nią kilogramów. :D
Alien
Coś tam napisał

Postprzez killer » sobota, 24 mar 2007, 23:09

simplicissimus napisał(a):

Rozumiem, że będziesz pisał o czasach, gdy byłeś urzędnikiem. No to poczytamy. :twisted:

niektórzy bardzo by chcieli a nie mogą...eh...ale widziałem ooooo... tuttaj http://www.kolobrzeg.pl/glowna/modules. ... =&topic=37 jest cos wolnego... zawsze może warto spróbować?tyle pomysłów mozna zrealizować :-)
killer
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg