simplicissimus napisał(a):Dokładnie. Gdyby to Bieńkowski, albo co lepiej: Lech KOzera pomylił się gdzieś, Flo i Kacper wnioskowaliby dla mnie o Krzyż Zasługi. A tak tylko świst przeszedł przez ich zęby. To normalne. W moim zawodzie zawsze jest tak, że gdy już coś krytykuję, to słyszę: ale żeś pan armaty na wróble wystawił. Standard. Ale ja mam d tego prawo, a wobec czytelników obowiązek, aby napisać, a nie dzwonić do władzy i mówić: błąd macie. Prawo prasowe przewiduje coś takiego jak reakcję na krytykę prasową. Polecam poczytać komentarz do tego przepisu ustawy.
simplicissimus napisał(a):Tekst został napisany z przymrużeniem oka. Oczywiście, jak napiszę "a", to też to będzie odebrane jako atak. Trudno.
Alien napisał(a):Panie Robercie. Przyznaję że umknał mi ten drobiazg a może i nie drobiazg.... Nie mniej dziękuję za zwrócenie uwagi (szkoda tylko że od razu z taką pompą i hałasem) - już aktualizuję dane.
Rzecznik
ale zawsze może być ten pierwszy raz ha ha ha...
simplicissimus napisał(a):killer napisał(a):a za co Ty się tak kajasz??? daj se luzu z pierdołami...ciesz się że Tobie jeszcze niczego nie wyciągnąłale zawsze może być ten pierwszy raz ha ha ha...
a z drugiej strony faktycznie-jak człowiek nie ma pracy, obowiązków, zainteresowań to się głupotami zajmuje...
Jeśli piszesz o mnie, to idź na balkon, raz jeszcze się zastanów.
mimoza napisał(a):szykuję artykuł - zależnośc lokalnych polityków od otyłych kochanek czyli kilogramy rządzą miastem - ale obecnej ekipy to nie dotyczy... raczej do śmiechu będzie...
????mimoza napisał(a):szykuję artykuł - zależnośc lokalnych polityków od otyłych kochanek czyli kilogramy rządzą miastem - ale obecnej ekipy to nie dotyczy... raczej do śmiechu będzie...

simplicissimus napisał(a):mimoza napisał(a):szykuję artykuł - zależnośc lokalnych polityków od otyłych kochanek czyli kilogramy rządzą miastem - ale obecnej ekipy to nie dotyczy... raczej do śmiechu będzie...
Rozumiem, że będziesz pisał o czasach, gdy byłeś urzędnikiem. No to poczytamy.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości