kamila napisał(a):dobra jest kaszanka z cebulką, fiu fiu, niebo w gębieAgunia napisał(a):akurat kaszanka jest ochydnamimoza napisał(a):no tak - kasznka - krew - dużo krwi, krew jest dobra...

mrrrrrrrr cod miod malina i orzeszki normalnie
Agunia napisał(a):kamila napisał(a):dobra jest kaszanka z cebulką, fiu fiu, niebo w gębieAgunia napisał(a):akurat kaszanka jest ochydnamimoza napisał(a):no tak - kasznka - krew - dużo krwi, krew jest dobra...
bluźnisz Kamilo
takie pikantne niam
ale z grilla
kamila napisał(a):Agu, wpadaj do mnie, a taką ci kaszane przygotuje, że odpadnieszAgunia napisał(a):bluźnisz Kamilo![]()
.. ja właśnie kąsam kabanosy

zwariowałaś, Aga?Agunia napisał(a):Kamiś - to groźba? już zaczęłam się bać...![]()
. Jak nie kaszana to cho na białą kiełbase, właśnie opyliłam z chrzanem, miodzio lodzio
. Lubię mięcho..może Krzysiu będzie coś robił na swięta, na działce?Uri napisał(a):kaszanka mniamale z grilla

kamila napisał(a):może Krzysiu będzie coś robił na swięta, na działce?Uri napisał(a):kaszanka mniamale z grilla
zobaczymy - jak pogoda to nie damy mu wybory i zrobi
wtedy szast prast telefon i będzie impreza 
ale nikogo nie może zabraknąćUri napisał(a):ręka na pulsiezobaczymy - jak pogoda to nie damy mu wybory i zrobi
wtedy szast prast telefon i będzie impreza
![]()
. Widzicie.. na grilla tylko karkówka, kaszana, kiełbaska, ziemniaczki zakrapiane piwem i dupe urywa 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości