Francuski Numer
Dobra gra Jana Frycza, naprawde dobra kreacja
Flo napisał(a):Olga - zwiastuny pokazuja najciekawsze momenty filmu, wiec czesto po zwiastunie mozna sie zawiesc
Liczę, że na zwiastunie pokazali świetne momenty równie świetnego filmu 
Olga napisał(a):Flo napisał(a):Olga - zwiastuny pokazuja najciekawsze momenty filmu, wiec czesto po zwiastunie mozna sie zawiesc
Ciiiiiiiiiiiiiiiiiii![]()
Mam tak wielką słabość do 'Piratów z Karaibów', że zamierzam być nastawiona optymistycznieLiczę, że na zwiastunie pokazali świetne momenty równie świetnego filmu

Flo napisał(a):Olga - zwiastuny pokazuja najciekawsze momenty filmu, wiec czesto po zwiastunie mozna sie zawiesc
Francuski Numer
Dobra gra Jana Frycza, naprawde dobra kreacja
Olga napisał(a):kamila napisał(a):Czekolada, w reżyserii Lasse Hallström.
Tak Tak i jeszcze raz Tak![]()
To jest jeden z tych filmów, które nigdy mi się nie nudząMogę go oglądać zawsze i wszędzie
Jest cudowny, magiczny... przesłodki (dosłownie
) Wspaniała historia, piękne zdjęcia, interesująca muzyka... no i ta główna para: Juliette Binoche i Johnny Depp
![]()
Zawsze po seansie mam ochotę na coś bardzo słodkiego![]()

To znaczy nawet mi się pobodał, ale miałam dziwne odczucia gdy pojawiły się napisy końcowe

FiDo napisał(a):Lot 93 - dziwnie sie poczulem wiedzac co robilem podczas gdy ludzie zmagali sie z takim horrorem. wstrzasajacy
Od wielu osób słyszałam, że jest na prawdę dobry... ale ta świadomość, że to są wszystko prawdziwe wydarzenia... brrrr...
Mafi napisał(a):Ray trochę przydługi - no ale w końcu w godzinę czyjejś historii nie da się pokazać. Szczerze mówiąc spodziewałam się czegoś lepszego - no może nie lepszego, ale inaczej pokazanego. Szczególnie, że w swoim czasie głośno było i o filmie i o tym jak był robiony. Ale fajnie tak obejrzeć jak rodziła się gwiazda. Mimo, że ma wrażenie, że momentami był mocnooo naciągany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość