BLAaa napisał(a):Gdzieś czytałem, że kilku naczelników chce wyemigrować do Mielna... Podwyzki tez ich pewnie nie zatrzymają. Moje zdanie - niech jadą.
Konsul napisał(a):Blaaa masz bardzo złe podejście do tematu. Wiem, że nie ma ludzi niezastąpionych. Jednkaże wziąłeś pod uwagę "strukturę zatrudnienia" w Gosp. Nieruchomościami UM w Kołobrzegu? Przeczytałeś zakres obowiązków G. Pytlocha? Jeżeli tak, to zdajesz sobie sprawę, że w przypadku jego odejścia miasto jest "nagie", jeżeli chodzi o sprzedaż nieruchomości i sprawy geodezyjne. Wiesz, co to znaczy dla miasta i "szarych" obywateli?
Ale nie tylko, bo znalezienie ludzi na te stanowisko ( stanowisko ) za pieniążki oferowane przez UM to marzenie ściętej głowy.
mimoza napisał(a):Konsul: w końcu ktos to powiedział - zarobki w kołobrzeskim um to lipa ! - a spółkach jeszcze większa a w mosirze, moku i gsw - to poniżanie ludzi... i tak się dziwię że H. Bieńkowskiemu udało się zebrać tylu fachowców... całkiem to dla mnie logiczne że zabiera ich do siebie
BLAaa napisał(a):Konsul napisał(a):Blaaa masz bardzo złe podejście do tematu. Wiem, że nie ma ludzi niezastąpionych. Jednkaże wziąłeś pod uwagę "strukturę zatrudnienia" w Gosp. Nieruchomościami UM w Kołobrzegu? Przeczytałeś zakres obowiązków G. Pytlocha? Jeżeli tak, to zdajesz sobie sprawę, że w przypadku jego odejścia miasto jest "nagie", jeżeli chodzi o sprzedaż nieruchomości i sprawy geodezyjne. Wiesz, co to znaczy dla miasta i "szarych" obywateli?
Ale nie tylko, bo znalezienie ludzi na te stanowisko ( stanowisko ) za pieniążki oferowane przez UM to marzenie ściętej głowy.
Nie dramatyzuj... W tym urzędzie jest wielu urzędników, którzy spokojnie by sobie poradzili z tym zakresem... W ostateczności mozna polegać na transferze...
kacper napisał(a):Demurrer napisał(a):Też słyszałem opinie, że odejście Pana Pytlocha będzie dużym ciosem dla UM.
Pewnie Miki Ci powiedział
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości