Koala napisał(a):witam i pozdrawiam admina
to juz nie bedzie to same forum ale moze ukruci kłotni i niepotrzebne spory pseudoanonimowych ludzi, a jak juz cos napiszą beda za to odpowiadać i moze w koncu pomyślą zanim cos napisza
jestem za !
a szkoda.............EKG napisał(a):Ostatnio zaglądam na forum niezbyt często dlatego poproszę o wyjaśnienie bo nierozumiem. Mam się jeszcze raz zarejestrować, żeby pisać w dziale Kołobrzeg?
Mam lekko zaćmę, dlatego poproszę o wyjaśnienie.
Flo napisał(a):EKG napisał(a):Ostatnio zaglądam na forum niezbyt często dlatego poproszę o wyjaśnienie bo nierozumiem. Mam się jeszcze raz zarejestrować, żeby pisać w dziale Kołobrzeg?
jesli chcesz pisac w miasto Kolobrzeg musisz byc na 3 poziomie, czyli podac adminowi tylko do jego wiadomosci swoje dane personalne. Kazdy to zrobil kto jest na 3 poziomie
chudy napisał(a):Flo napisał(a):EKG napisał(a):Ostatnio zaglądam na forum niezbyt często dlatego poproszę o wyjaśnienie bo nierozumiem. Mam się jeszcze raz zarejestrować, żeby pisać w dziale Kołobrzeg?
jesli chcesz pisac w miasto Kolobrzeg musisz byc na 3 poziomie, czyli podac adminowi tylko do jego wiadomosci swoje dane personalne. Kazdy to zrobil kto jest na 3 poziomie
To jest zupełny bez sens. Podam, że nazywam sie Jarosław Kaczyński i mieszkam w Warszawie. \
Pytanie, czy admin sprawdza także numer PESEL?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości