Cnotliwe forum tkk

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Flo » czwartek, 8 mar 2007, 23:46

Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez ewe » piątek, 9 mar 2007, 08:10

Ja np: nie mam zamiaru pisać do admina i prosić o 3 grupę , nie dlatego , że jest to jakiś problem dla mnie czy trudność techniczna, ale dla zasady. Podałem swoje dane na dzień dobry i uważam , że takie zmiany w trakcie "jakby naszej umowy którą na początku zawarliśmy" są niepoważne i nie powinny mieć miejsca. Nie dot. to oczywiście nowo przystępujących do forum. Choć oczywistym jest, że administracja forum prawo takie ma.
Ja trzymam się regulaminu, który musiałem zaakceptować zaczynając pisać na forum, i uważam , że ten regulamin bez zmian mnie obowiązuje . A wszelkie zmiany są podyktowane tylko widzimisie pewnej grupy forumowiczów, co zresztą widać, wyraźnie żywo zainteresowanych pisaniem tu. Bo są to albo radni , albo byli radni ,sekretarze, dziennikarze czy inni działacze partyjni lub jakis tam stowarzyszeń. To oni tu głównie uzasadniaja swoje decyzje, poglądy, czy też starają się nas przekonać do swoich racji, do swoich partii - to jest często propaganda.

Więc daruję sobie nowe zmienione zasady w tym dziale. I dziwię sie ,że nie przeszkadza administracji forum /bo nie wprowadza sie tych zasad w innych działach / obrzucanie sie błotem na innych działach. Tam te zasady też powinno się wprowadzić . Ja uważam, że prawdziwe przyczyny sa całkiem inne, ale zostawie to dla siebie.

Swietnym pomysłem byłoby właśnie wprowadzenie nowego działu o politycznym mieście, bo sprawy miasta to nie tylko polityka i związani z nia ludzie/u nas vipy/
ewe
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » piątek, 9 mar 2007, 08:27

"na złość sobie, odmrożę sobie uszy"
grupa 3 to już 120 użytkowników i żaden nie ma z tym problemu
przestań knuć spiskowe teorie dziejów bo to szukanie dziury w całym
nie wiem czy zauważyłeś ale do grupy 3 na razie nie mają ochoty dołączyć ci którzy
mieszali najwiecej , nagle jak reka odjal :)
dział polityka ok zauważ jednak że w dziale miasto nawet pies na drodze jest zamieszany w układ
w innych działach jakoś nie zauważyłem takich drastycznych przepychanek
j0shu4
Moderator

Postprzez r00t » piątek, 9 mar 2007, 08:31

ewe: kiedy podawałeś swoje dane "na dzień dobry"? bo ja sobie nie przypominam,

nie masz ochoty się dostać do trzeciej grupy to nie. Już to wypowiedziałeś, więc już nie musisz tego powtarzać.

A teoria spisku , że to spowodowane jest czymś nie wiadomo czym (lub wiadomo tylko tobie), jest bezpodstawna.
r00t
Administrator

Postprzez Tisaja » piątek, 9 mar 2007, 09:43

Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Flo » piątek, 9 mar 2007, 11:21

Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Colberg » piątek, 9 mar 2007, 18:38

Każdy kij ma dwa końce. Rzeczywiście, w dziale "miasto Kołobrzeg" zrobiło się spokojnie. To może jednak zapowiadać... jego powolną śmierć :twisted:
Tylko dlaczego administrator podtrzymuje trupa przy życiu?
Czemu ma służyć przeniesienie wątku "Tonący brzytwy się trzyma"? Zauważcie: to pierwszy post człowieka o nicku blank30 na forum. I nawet jakby chciał w swojej sprawie głos zabrać - to nie może! Nie wiem z jakiej grupy przeniesiono rzeczony wątek. Jak z hydeparku... to jest to co najmniej dziwne. Czyż ten dział nie jest przeznaczony na pisanie o wszystkim i o niczym ? Inna sprawa, że hydepark na TKK jest raczej śmietnikiem, gdzie wkleja się stare kawały, cytaty nie wiadomo z czego, informuje o samopoczuciu etc... Może to kogoś kręci. Mnie nie. Nie nabijam sobie w ten sposób postów.
Dla wyjaśnienia:
1. Nie mieszałem nigdy na grupie "miasto". Od samego początku mam tylko jeden, ten sam nick.
2. Popieram użytkownika <ewe>. Dla zasady. W imię wolności internetu. I może dlatego, że wychowałem się na usenecie i netykiecie.
3. W dalszym ciągu uważam, że forum TKK jest nudne. Sądzę, że nie tylko dla mnie. Jak inaczej wyjaśnić syndrom "zaklętego kręgu" tych samych tematów i dyskutantów? Zamknięcie grupy "miasto Kołobrzeg" jest kolejnym krokiem do specyfikowania aktywności dyskutantów. Od pilnowania porządku na forum są moderatorzy - a nie administracyjne ograniczenia.
Colberg
Ważniak

Postprzez Colberg » piątek, 9 mar 2007, 19:33

Colberg
Ważniak

powieram EWE

Postprzez killer » niedziela, 11 mar 2007, 22:48

mimo ogólnych zastrzezeń do piziomu dyskusji nie można tworzyc kółka wybranców-nie przekonuje mnie tez "nie archiwowanie danych"... dajcie spokój - moderator i admin winni wywalac bez pardony posty lub konta uzytkowników jesli ktos nie potrafi zachowac sie na przywoitym poziomie dysusji...ja prosiłem admina o 3 grupe i czekam,choc nie lezy takie cos w mej gwałtownej naturze :x
killer
Ważniak

Postprzez ewe » niedziela, 11 mar 2007, 23:33

Może to moja nazbyt duża troska o dobro forum TKK, kazała mi zwrócić uwagę na niektóre rzeczy z innej strony. Obawiam się już teraz , że dział ten będzie takim kółkiem wzajemnej adoracji. To nie bicie piany. Uznaję wyższość obsługi, wyraziłem tylko swoją opinię. Daję se odbój i idę na dwa małe:beer:
ewe
Gwiazdor

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark