Ja np: nie mam zamiaru pisać do admina i prosić o 3 grupę , nie dlatego , że jest to jakiś problem dla mnie czy trudność techniczna, ale dla zasady. Podałem swoje dane na dzień dobry i uważam , że takie zmiany w trakcie "jakby naszej umowy którą na początku zawarliśmy" są niepoważne i nie powinny mieć miejsca. Nie dot. to oczywiście nowo przystępujących do forum. Choć oczywistym jest, że administracja forum prawo takie ma.
Ja trzymam się regulaminu, który musiałem zaakceptować zaczynając pisać na forum, i uważam , że ten regulamin bez zmian mnie obowiązuje . A wszelkie zmiany są podyktowane tylko widzimisie pewnej grupy forumowiczów, co zresztą widać, wyraźnie żywo zainteresowanych pisaniem tu. Bo są to albo radni , albo byli radni ,sekretarze, dziennikarze czy inni działacze partyjni lub jakis tam stowarzyszeń. To oni tu głównie uzasadniaja swoje decyzje, poglądy, czy też starają się nas przekonać do swoich racji, do swoich partii - to jest często propaganda.
Więc daruję sobie nowe zmienione zasady w tym dziale. I dziwię sie ,że nie przeszkadza administracji forum /bo nie wprowadza sie tych zasad w innych działach / obrzucanie sie błotem na innych działach. Tam te zasady też powinno się wprowadzić . Ja uważam, że prawdziwe przyczyny sa całkiem inne, ale zostawie to dla siebie.
Swietnym pomysłem byłoby właśnie wprowadzenie nowego działu o politycznym mieście, bo sprawy miasta to nie tylko polityka i związani z nia ludzie/u nas vipy/