Obraziłem Twoją obiektywność i sztukę dziennikarską? Chyba nie, bo takowych nie ma.mimoza napisał(a):jak politycy nie mają nic do powiedzenia to atakują dziennikarzy - wyrzutki w tym zawodzie atakują także swych kolegów - a politycy biją brawo - przed wyborami byłem atakowany za dociekliwość teraz jestem atakowany ze odszedłem z tkk i nie dowalam rządzący - jak wam dogodzić ?
mimoza napisał(a):Konsul - o czym ty piszesz ? co ty dajesz, jak mówi młodzież - klasa polityczna się stacza - politycy piszą donosy, opłacają dziennikarzy, szczują - nie wiesz o tym ? daj spokój,.
telka_es napisał(a):mimoza napisał(a):Konsul - o czym ty piszesz ? co ty dajesz, jak mówi młodzież - klasa polityczna się stacza - politycy piszą donosy, opłacają dziennikarzy, szczują - nie wiesz o tym ? daj spokój,.
nie tylko politycy - dziennikarze też się szmacą - na kołobrzeskim pobojowisku pare chorągiewek stoi ........ N I E S T E T Y
mimoza napisał(a):telka_es napisał(a):mimoza napisał(a):Konsul - o czym ty piszesz ? co ty dajesz, jak mówi młodzież - klasa polityczna się stacza - politycy piszą donosy, opłacają dziennikarzy, szczują - nie wiesz o tym ? daj spokój,.
nie tylko politycy - dziennikarze też się szmacą - na kołobrzeskim pobojowisku pare chorągiewek stoi ........ N I E S T E T Y
niestety masz rację - jest jakaś możliwość samooczyszczenia i poprawienia ? bez głupkowatych stowarzyszeń - ?

telka_es napisał(a):mimoza napisał(a):telka_es napisał(a):mimoza napisał(a):Konsul - o czym ty piszesz ? co ty dajesz, jak mówi młodzież - klasa polityczna się stacza - politycy piszą donosy, opłacają dziennikarzy, szczują - nie wiesz o tym ? daj spokój,.
niestety masz rację - jest jakaś możliwość samooczyszczenia i poprawienia ? bez głupkowatych stowarzyszeń - ?
nie wiem czy taka poprawa czy tez jak to nazywasz samooczyszczenie jest możliwe - zwłaszcza w Twoim przypadku
mimoza napisał(a):
Boże jedyny - a co TY masz do mnie? - tylko konkrety proszę - przykład jakiś podaj - a nie dokuczaj, jak to jest w zwyczaju -

mimoza napisał(a):telka - piszesz, oceniasz... nie wiem na jakiej podstawie wnosisz na mój temat... jaki kamień ? masz jakieś pretensje to napisz na prv, żadena z moich publikacji nie była nawet pod rygorem sprostowania... daj spokój z tym zaczepianiem
Semerchet napisał(a):mimoza napisał(a):telka - piszesz, oceniasz... nie wiem na jakiej podstawie wnosisz na mój temat... jaki kamień ? masz jakieś pretensje to napisz na prv, żadena z moich publikacji nie była nawet pod rygorem sprostowania... daj spokój z tym zaczepianiem
Zdumiewające, przecież chociażby P.Dawid chciał sprostować i mu nie pozwolono - odmówiono, jak tak możesz kłamać mimoza ?
mimoza napisał(a):telka - piszesz, oceniasz... nie wiem na jakiej podstawie wnosisz na mój temat... jaki kamień ? masz jakieś pretensje to napisz na prv, żadena z moich publikacji nie była nawet pod rygorem sprostowania... daj spokój z tym zaczepianiem
mimoza napisał(a):Semerchet napisał(a):mimoza napisał(a):telka - piszesz, oceniasz... nie wiem na jakiej podstawie wnosisz na mój temat... jaki kamień ? masz jakieś pretensje to napisz na prv, żadena z moich publikacji nie była nawet pod rygorem sprostowania... daj spokój z tym zaczepianiem
Zdumiewające, przecież chociażby P.Dawid chciał sprostować i mu nie pozwolono - odmówiono, jak tak możesz kłamać mimoza ?
ja piszę o swoich materiałach - i powtarzam - nigdy...
- nie wiem do kogo zwracał się p. Przemysław i z jakim sprostowaniem
i wstrzymaj się z tymi zarzutami o kłamstwie -
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości