Dziennikarstwo po kołobrzesku

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » czwartek, 1 mar 2007, 11:06

No chyba lepiej zadzwonić jako Tutmosis, niż samemu do programu, który się realizuje :lol: :lol: :lol: Obraziłem Twoją obiektywność i sztukę dziennikarską? Chyba nie, bo takowych nie ma.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » czwartek, 1 mar 2007, 12:47

jak politycy nie mają nic do powiedzenia to atakują dziennikarzy - wyrzutki w tym zawodzie atakują także swych kolegów - a politycy biją brawo - przed wyborami byłem atakowany za dociekliwość teraz jestem atakowany ze odszedłem z tkk i nie dowalam rządzący - jak wam dogodzić ?
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Konsul » czwartek, 1 mar 2007, 15:26

mimoza napisał(a):jak politycy nie mają nic do powiedzenia to atakują dziennikarzy - wyrzutki w tym zawodzie atakują także swych kolegów - a politycy biją brawo - przed wyborami byłem atakowany za dociekliwość teraz jestem atakowany ze odszedłem z tkk i nie dowalam rządzący - jak wam dogodzić ?

Chciałbyś, aby taka sytuacja miła miejsce, niestety mylisz się.
Proszę Panie Mimoza nie kreować się na osobe atakowną i prześladowaną, bo to zakrawa o kpinę. Aby być podmiotem wyimaginowanych ataków, trzeba najpierw na to "zasłużyć". Nawet jakbyś się strał, to nie mieścisz się w tej kategoriii.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez mimoza » czwartek, 1 mar 2007, 17:19

Konsul - o czym ty piszesz ? co ty dajesz, jak mówi młodzież - klasa polityczna się stacza - politycy piszą donosy, opłacają dziennikarzy, szczują - nie wiesz o tym ? daj spokój,.
mimoza
Rycerz forum

Postprzez telka_es » czwartek, 1 mar 2007, 21:24

mimoza napisał(a):Konsul - o czym ty piszesz ? co ty dajesz, jak mówi młodzież - klasa polityczna się stacza - politycy piszą donosy, opłacają dziennikarzy, szczują - nie wiesz o tym ? daj spokój,.

nie tylko politycy - dziennikarze też się szmacą - na kołobrzeskim pobojowisku pare chorągiewek stoi ........ N I E S T E T Y
telka_es
Terminator

Postprzez mimoza » czwartek, 1 mar 2007, 21:32

telka_es napisał(a):
mimoza napisał(a):Konsul - o czym ty piszesz ? co ty dajesz, jak mówi młodzież - klasa polityczna się stacza - politycy piszą donosy, opłacają dziennikarzy, szczują - nie wiesz o tym ? daj spokój,.

nie tylko politycy - dziennikarze też się szmacą - na kołobrzeskim pobojowisku pare chorągiewek stoi ........ N I E S T E T Y

niestety masz rację - jest jakaś możliwość samooczyszczenia i poprawienia ? bez głupkowatych stowarzyszeń - ?
mimoza
Rycerz forum

Postprzez telka_es » czwartek, 1 mar 2007, 22:09

mimoza napisał(a):
telka_es napisał(a):

niestety masz rację - jest jakaś możliwość samooczyszczenia i poprawienia ? bez głupkowatych stowarzyszeń - ?

nie wiem czy taka poprawa czy tez jak to nazywasz samooczyszczenie jest możliwe - zwłaszcza w Twoim przypadku :P
telka_es
Terminator

Postprzez mimoza » piątek, 2 mar 2007, 08:47

telka_es napisał(a):
mimoza napisał(a):
telka_es napisał(a):

nie wiem czy taka poprawa czy tez jak to nazywasz samooczyszczenie jest możliwe - zwłaszcza w Twoim przypadku :P

Boże jedyny - a co TY masz do mnie? - tylko konkrety proszę - przykład jakiś podaj - a nie dokuczaj, jak to jest w zwyczaju -
mimoza
Rycerz forum

Postprzez telka_es » piątek, 2 mar 2007, 10:03

mimoza napisał(a):

Boże jedyny - a co TY masz do mnie? - tylko konkrety proszę - przykład jakiś podaj - a nie dokuczaj, jak to jest w zwyczaju -

Boga do tego nie mieszaj, zbyt przyziemne sprawy by miał ingerować! Ty sie jeszcze pytasz o konkrety - sam je najlepiej znasz więc po co ja mam kamienie rzucać, a skoro nie możesz sobie teraz przypomnieć to oj ciężko , ciężko z Twoją pamięcią........

wyprostuj kręgosłup moralny a wtedy pogadamy, bo na razie wyginasz go na wszystkie strony tak jak w danej syt jest wygodnie..... ale dobra - każdy jakiś sposób na przetrwanie ma! jatak to odbieram , może ty inaczej. ??

Na szczęście nie wszycsy są tacy sami ;p
telka_es
Terminator

Postprzez mimoza » piątek, 2 mar 2007, 13:58

telka - piszesz, oceniasz... nie wiem na jakiej podstawie wnosisz na mój temat... jaki kamień ? masz jakieś pretensje to napisz na prv, żadena z moich publikacji nie była nawet pod rygorem sprostowania... daj spokój z tym zaczepianiem
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Semerchet » piątek, 2 mar 2007, 16:13

mimoza napisał(a):telka - piszesz, oceniasz... nie wiem na jakiej podstawie wnosisz na mój temat... jaki kamień ? masz jakieś pretensje to napisz na prv, żadena z moich publikacji nie była nawet pod rygorem sprostowania... daj spokój z tym zaczepianiem

Zdumiewające, przecież chociażby P.Dawid chciał sprostować i mu nie pozwolono - odmówiono, jak tak możesz kłamać mimoza ?
Semerchet
Ważniak

Postprzez mimoza » piątek, 2 mar 2007, 20:22

Semerchet napisał(a):
mimoza napisał(a):telka - piszesz, oceniasz... nie wiem na jakiej podstawie wnosisz na mój temat... jaki kamień ? masz jakieś pretensje to napisz na prv, żadena z moich publikacji nie była nawet pod rygorem sprostowania... daj spokój z tym zaczepianiem

Zdumiewające, przecież chociażby P.Dawid chciał sprostować i mu nie pozwolono - odmówiono, jak tak możesz kłamać mimoza ?

ja piszę o swoich materiałach - i powtarzam - nigdy...

- nie wiem do kogo zwracał się p. Przemysław i z jakim sprostowaniem

i wstrzymaj się z tymi zarzutami o kłamstwie -
mimoza
Rycerz forum

Postprzez telka_es » piątek, 2 mar 2007, 20:31

dobra daje spokój, bo do Ciebie nic nie dociera....

mam jednak tylko takie małe życzenie " by dziennikarze jako ta trzecia władza byli obiektywni" ale nie wiem czy to jest wogóle możliwe??
jednak chciałabym..........
wszystko by było bardziej przyjazne i przejrzyste jednocześnie......:P

ach..... <wzdycha>.........
telka_es
Terminator

Postprzez Semerchet » piątek, 2 mar 2007, 21:00

mimoza napisał(a):
Semerchet napisał(a):

ja piszę o swoich materiałach - i powtarzam - nigdy...

- nie wiem do kogo zwracał się p. Przemysław i z jakim sprostowaniem

i wstrzymaj się z tymi zarzutami o kłamstwie -

W sprawie dra Pawliszcze i twoich programów. Proste jak budowa cepa. Nie brnij mimoza.
Semerchet
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg