Nastrój !!!!!!!

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez telka_es » czwartek, 1 mar 2007, 11:15

telka_es
Terminator

Postprzez Olga » czwartek, 1 mar 2007, 15:31

Jak już coś się u mnie sypać zaczyna to na całej linii :| Z jednym walczę od dwóch miesięcy to się kolejne przyplątało :help: No i jak ja mam się nie stresować? :> Same kłopoty.. a ja już mam dosyć latania od jednego mundrego ludzia do drugiego :maruda:
Na dworzu jest ciepło i przyjemnie. Tylko padać zaczyna :maruda: Nic nie wyjdzie z planowanego, długiego spaceru :| Może i dobrze, bo już pora zabrać się za naukę :evil: Ludzie z mojej grupy nie mogą zrozumieć tego, że wolę się uczyć do egzaminu 2 tygodnie po godzinie dziennie niż 3 dni po 24/7 :lol: Ale cóż, ja przynajmniej potem nie mam problemu z 3 poprawkami i warunkami ;)
Wiosna się zbliża i pojawiło się kilka mocnych postanowień :roll: Muszę wprowadzić zmiany :twisted: Tylko przydałaby się wygrana w totka żebym te zmiany mogła przeprowadzić bezstresowo [smilie=hmmm.gif]
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez Suzy » czwartek, 1 mar 2007, 21:22

Suzy
Gwiazdor

Postprzez kamila » czwartek, 1 mar 2007, 21:55

Ślinie się, tak mi zostało, wystarczyło mi usłyszeć filmowego "Blachy" głos i koniec... zakochałam się. Muszę sobie plakat jego kupić, a co najważniejsze nagrać jego głos. Bóg jednak istnieje :serce:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez keeper » piątek, 2 mar 2007, 10:16

Nastroj mam dzisiaj [beeeep]..mnoga ciąża mi nie służy [smilie=guns.gif] ja juz chce do domu, do mamy.. :cry:
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Bonhart » piątek, 2 mar 2007, 12:14

Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Tisaja » piątek, 2 mar 2007, 18:10

Tisaja
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 6759706

Postprzez Agunia__ » piątek, 2 mar 2007, 18:21

Agunia__
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 4975651
Postprzez yennefer » piątek, 2 mar 2007, 22:47

piatkowy wieczór, a ja siedze i obmyślam koncepcje pracy, tak to jest jak sie zwala wszystko na ostatni weekend :| w sumie ciekawy temat i ciekawa koncepcja mi sie zrodziła po drodze, tylko teraz przelać to wszystko na papier - a właściwie na kompa - to już mnie przytłacza :help:
przy okazji trafiła mi sie recenzja pewnego filmu wraz z opiniami odbiorców, już samo czytanie o nim jest strasznie dołujace, wstrząsające psychicznie, a gdybym miała go oglądać, nie wiem czy bym wytrzymała, raczej nie, bo mam za słabe nerwy jeśli idzie o tego typu kwestie. strach pomyśleć, ze pewne filmy to dokumenty rzeczywistości :?
ide zająć myśli czym innym, bo jakoś niezbyt mi miło...dobrze że likier kokosowy mam, i to całkiem dobry, trzeba sie odprężyć :wink:
yennefer
Mieszka tu

Postprzez Olga » sobota, 3 mar 2007, 00:53

Już ręki nie czuję :maruda: Pisanie notatek to całkiem fajna sprawa, ale nie wtedy kiedy robi się to przez 5 godzin bez przerwy :| Mam na dzisiaj zdecydowanie dość :help:
Teraz się chwilę zrelaksuję, a potem kolejna seria ćwiczeń :hyhy: :roll: Coś mnie naszło na różne wygibasy :lol: Od paru dni mam w sobie wielkie pokłady energii i muszę ją jakoś z siebie uwolnić... godzinka ostrych ćwiczeń to idealny sposób ;) A jakie potem samopoczucie świetne :roll:
Wogóle mam wyszczerz na twarzy i nie wiem dlaczego :D Ogarnął mnie taki spokój... zadziałał już chyba ten upływający czas [smilie=hmmm.gif] Co prawda nadal są momenty kiedy chce mi się krzyczeć z wściekłości, ale to już chyba tylko takie resztki przeszłości... łatwiej mi o niej myśleć :)
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark