Foreigner napisał(a):Potwierdzają się plotki, jakoby Krzysztof Legun miał odejść z Radio Koszalin. Powodem są między innymi spory z zarządem i niekompetencja.
McCool napisał(a):Qrde, taki sympatyczny ten pan Legun a się musiał skonfliktować. Eh.
Boże, jesteście ludzie prawnikami, macie kancelarce, to weźxie się w koncu za robotę
na punkcie POsła, to czy Ty aby nie przesadzasz?

dziewuszka napisał(a):Ja serca do p.Leguna nigdy nie miałam i w tych mediach tez mi jakoś nie pasowal więc może to i lepiej, że ktoś inny tam będzie porządki robił.
simplicissimus napisał(a):Foreigner napisał(a):Potwierdzają się plotki, jakoby Krzysztof Legun miał odejść z Radio Koszalin. Powodem są między innymi spory z zarządem i niekompetencja.
W PR jest zasada: rzuć choćby najprostsze kłamstwo, a będą o nim dyskutować. Dlatego z kłamcami z praktyką, jak Foreigner - nie ma co dyskutować. Jakoś ostatnio tutaj bardzo dużo dyskusji na temat Koszalina. Powód jest jeden - tym rejonem zainteresował się Karpiniuk. Jest jeszcze jedno medium, którego sobie nie kupił.
Foreigner napisał(a):Potwierdzają się plotki, jakoby Krzysztof Legun miał odejść z Radio Koszalin. Powodem są między innymi spory z zarządem i niekompetencja.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości