Dni Krzysztofa Leguna policzone.

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Dni Krzysztofa Leguna policzone.

Postprzez Foreigner » sobota, 24 lut 2007, 21:50

Potwierdzają się plotki, jakoby Krzysztof Legun miał odejść z Radio Koszalin. Powodem są między innymi spory z zarządem i niekompetencja.
Foreigner
Weteran

Re: Dni Krzysztofa Leguna policzone.

Postprzez mimoza » sobota, 24 lut 2007, 21:53

Foreigner napisał(a):Potwierdzają się plotki, jakoby Krzysztof Legun miał odejść z Radio Koszalin. Powodem są między innymi spory z zarządem i niekompetencja.

ostro... i tak długo się utrzymał...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez McCool » sobota, 24 lut 2007, 22:03

Qrde, taki sympatyczny ten pan Legun a się musiał skonfliktować. Eh.
McCool
Rycerz forum

Postprzez mimoza » sobota, 24 lut 2007, 22:08

McCool napisał(a):Qrde, taki sympatyczny ten pan Legun a się musiał skonfliktować. Eh.

we wszystkich zarządach gdzie załadowano nie-dziennikarzy - polecieli, Krzysztof L - jest chyba prawnikiem, to nie tak źle, w Poznaniu, w zarządzie obsadzili chyba cukiernika, czy kogoś podobnego... był normalny protest dziennikarzy - radio się zatrzymało na godzinę.,
mimoza
Rycerz forum

Postprzez dziewuszka » niedziela, 25 lut 2007, 00:10

Ja serca do p.Leguna nigdy nie miałam i w tych mediach tez mi jakoś nie pasowal więc może to i lepiej, że ktoś inny tam będzie porządki robił. Jeszcze jeden tam prawnik siedzi płci żenskiej - zupełne nieporozumienie :twisted: Boże, jesteście ludzie prawnikami, macie kancelarce, to weźxie się w koncu za robotę :D
Natomiast co do Twojej obsesji Simpli -> na punkcie POsła, to czy Ty aby nie przesadzasz?
Koszalin ma swoich posłów i jak będą chcieli sobie cyt. "kupić" tam media, to chyba pierwsi skorzystają z takiej możliwości, co?
Pozdrawiam jak zwykle ciepło :)
dziewuszka
Mistrz klawiatury

Postprzez McCool » niedziela, 25 lut 2007, 01:16

dziewuszka napisał(a):Ja serca do p.Leguna nigdy nie miałam i w tych mediach tez mi jakoś nie pasowal więc może to i lepiej, że ktoś inny tam będzie porządki robił.

Racja.

Prawnicy do kancelarii. Lekarze do szpitali. Cukiernicy do cukierni. Rolnicy na pole. A politycy do polityki.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Tutmosis » niedziela, 25 lut 2007, 09:03

Jeżeli PO szykuje się na Koszlain to PiS pewnikiem Szczecin przejmie.
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez kacper » niedziela, 25 lut 2007, 09:12

A Samoobrona Warszawe :lol: :lol: :lol: :lol:
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez mimoza » niedziela, 25 lut 2007, 10:08

a LPR na Kraków
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Mieszkaniec » niedziela, 25 lut 2007, 11:54

simplicissimus napisał(a):
Foreigner napisał(a):Potwierdzają się plotki, jakoby Krzysztof Legun miał odejść z Radio Koszalin. Powodem są między innymi spory z zarządem i niekompetencja.

W PR jest zasada: rzuć choćby najprostsze kłamstwo, a będą o nim dyskutować. Dlatego z kłamcami z praktyką, jak Foreigner - nie ma co dyskutować. Jakoś ostatnio tutaj bardzo dużo dyskusji na temat Koszalina. Powód jest jeden - tym rejonem zainteresował się Karpiniuk. Jest jeszcze jedno medium, którego sobie nie kupił. :twisted:

Chyba troszkę się zagalopowałeś w zarzutach?!
Chociaż z drugiej strony twoje słowa można poczytywać na korzyść Pana Karpiniuka, że jest osobą powszechnie szanowaną o znaczących wpływach nie tylko w mieście Kołobrzeg ale i w regionie /w przeciwieństwie do Pana Hoca który nie pomógł koledze z PiS/.
Mieszkaniec
Bywalec

Postprzez Miki » poniedziałek, 26 lut 2007, 09:49

Jeśli są spory między K.L. i Zarządem ,czy ściślej miedzy RN a Zarządem to Zarząd powinien się bać bo to Rada Nadzorcza powołuje i odwołuje Zarząd a nie odwrotnie. Dlatego jeśli zamierzasz zabierać glos poczytaj sobie kodeks spółek handlowych.

§ 6 ust 2 regualamniu Rady Nadzorczej Radia Koszalin brzmi :

"Rada może w głosowaniu tajnym odwołać z pełnionej funkcji Przewodniczacego Rady, jego Zastępcę lub Sekretarza Rady po zgłoszeniu takiego wniosku na poprzednim posiedzeniu Rady Nadzorczej"

Żaden z członków Rady do tej pory takiego wniosku nie złożył i nic (poza Foreigner) żadnemu z członków rady nie wiadomo w tej sprawie. :lol:

A poza tym mrożący krew w żyłach tytuł "Dni Krzysztofa Leguna policzone". :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez Miki » poniedziałek, 26 lut 2007, 09:56

W dniu 02.02.2007 ukazał się temat pt. :”Legun wykańcza Radio Koszalin ”.
W związku z tym ,że teraz ma odejść, to czy jego domniemane odejście wiąże się z tym, że:
a) wykończył radio i w związku z tym będzie musiał z niego odejść ,
b) nie wykończył radia i w związku z tym będzie musiał odejść
c) piszący te posty nie wiedzą co piszą? :?:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Miki
Ważniak

Postprzez BLAaa » poniedziałek, 26 lut 2007, 19:15

Pan Krzysiu ma trouble, ponieważ przy podziale łupów Radio Koszalin przypadło Samoobronie.
BLAaa
Uzależniony

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg