simplicissimus napisał(a):report napisał(a):zwolnic to miasto na tydzień do domów i ogłosic konkursy - ale byłby ruch w interesie - lepsza jazda niż w czasie kampani wyborczej, a jakie oszczędności a jaka robota dla dziennikarzy - podoba mi się ten pomysł zatrudnienia ludzi za wpływy a nie za pobory - mielibyśmy chyba budżet na poziomie 400 milionów - no nie... bardzo dobre - simpli na prezydenta !
Report, wiesz o co chodzi. Próbując przenosić rozmowy na inny temat, nie musisz robić z siebie i z innych wariata. To tak jak Andrzej Mielnik zostałby etatowym doradcą prezydenta. Rozumiem, że te 700 złotych na rękę miesięcznie robiłoby na nim wrażenie.Ważniejszy jednak zamiast tej skromej jałmużny jest wpływ na władzę, o czym pisałem wyżej.
wpływ na prezydenta czytaj - smażalnie Rewińskiego pod egidą Rafała zajmą Kołobrzeg i przyległości...
zartuję - wiem o co chodzi - chodzi o to że Rafał jest w normie i nie zrobi kaszany w mieście... ma dobry gust artystyczny i nie jest pieniaczem - to już mi wystarcza... a wpływy i strategie walą mnie deserowo -

Ważniejszy jednak zamiast tej skromej jałmużny jest wpływ na władzę, o czym pisałem wyżej.