1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez Sędzia Czesław » poniedziałek, 19 lut 2007, 00:32

Olcia napisał(a):Uwielbiam ta szkole :lol:
wlasnie dowiedzialam sie, ze w mojej klasie jest juz 21 osob ( a w I klasie bylo nas 35) :lol:
to ee.. mamy miano najmniejszej klasy w historii szkoly? Czy ktos z Was pobil rekord? :twisted:

wow!

Potraficie

I mnie po małym przewertowaniu dalej jest 36

No bo jakże matfiz miałby nie stworzyć liczby, której się nie daje spierwiastkowac :P
Sędzia Czesław
Ważniak

Gadu-Gadu: 6008002

Postprzez Olga » poniedziałek, 19 lut 2007, 01:26

Trojan napisał(a):jaka klasa , jaka klasa ? :P jak to powiedziała nasza wychowawczyni "największa duchem":)

Nasza za to przez 3 lata mówiła o Was ''ci dziwni ludzie'' :smiech: Tylko stopień tej dziwności skakał od 'bardzo' do 'nieco' w zależności od... nie wiem od czego :lol:

Dobrze, że temat o Koperniku odżył :jupi: Już wogóle zapomniałam, że istnieje :D
Wieki nie byłam w tych czerwonych murach :| A jak byłam ostatnio to w odwiedzinach u kogoś zupełnie innego niż moja wychowawczyni :roll: ;) Ciekawe czy inni zawitali to tych 'zawsze otwartych dla nas drzwi' :twisted:
90% mojej klasy nie widziałam od zakończenia liceum :| Nigdy zgrani nie byliśmy... no może przez pierwsze 3 miesiące, gdy urządzaliśmy 'integracje' na plaży ;) Ale teraz niektóre osoby nawet na ulicy cześć nie mówią... udają, że nie znają :> Trochę to przykre... chyba właśnie dlatego nie tęsknię za licealnymi czasami [smilie=hmmm.gif] W sumie nie były dla mnie dość ciekawe :| Ale samą szkołę i niektórych nauczycieli wspominam bardzo ciepło :D
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez RaCiK » poniedziałek, 19 lut 2007, 09:13

Olga napisał(a):
Trojan napisał(a):jaka klasa , jaka klasa ? :P jak to powiedziała nasza wychowawczyni "największa duchem":)

Nasza za to przez 3 lata mówiła o Was ''ci dziwni ludzie'' :smiech: Tylko stopień tej dziwności skakał od 'bardzo' do 'nieco' w zależności od... nie wiem od czego :lol:

Dziwne to jest dla mnie to, co piszesz.. Jesteś pierwszą osobą z klasy "f" , od której coś takiego słyszę. ja w sumie z ludźmi z Twojej klasy żyłem w zgodzie, często z nimi imprezowałem i w ogóle :-) i Jakoś mnie poznają na ulicy a ja ich. Ostatnio z dwiema dziewczynami z Twojej byłej klasy byłem na piwie i nie czułem się, że jestem, jak to Ty napisałaś "dziwny" może dlatego, że zawsze starałem się być indywidualistą ?? :wink:
RaCiK
Mistrz klawiatury

Postprzez Olga » poniedziałek, 19 lut 2007, 12:14

RaCiK napisał(a):Dziwne to jest dla mnie to, co piszesz.. Jesteś pierwszą osobą z klasy "f" , od której coś takiego słyszę. ja w sumie z ludźmi z Twojej klasy żyłem w zgodzie, często z nimi imprezowałem i w ogóle :-) i Jakoś mnie poznają na ulicy a ja ich. Ostatnio z dwiema dziewczynami z Twojej byłej klasy byłem na piwie i nie czułem się, że jestem, jak to Ty napisałaś "dziwny" może dlatego, że zawsze starałem się być indywidualistą ?? :wink:

:lol: Chyba się nie zrozumieliśmy :doh: Pisząc 'Nasza' miałam na myśli nasza wychowawczyni a nie klasa :lol: Ludzie z klasy nigdy nic do Was nie mieli, bo powodów do tego przecież nie było. Raczej panowały sympatyczne stosunki ;) Przynajmniej tak mi się wydaje :roll:

A co do tego poznawania na ulicy to napisałam 'niektóre osoby' :| Na szczęście tylko niektóre :p
Olga
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 8558082

Postprzez kamila » poniedziałek, 19 lut 2007, 13:24

srutu tu tu.. moja klasa też była znana :lol:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Peny » poniedziałek, 19 lut 2007, 14:35

moja klasa byla....

..jako jedyna ukarana za picie alkoholu na polowinkach naganą klasową od dyrektora.. :lol: mimo ze i tak wszycy chlali! :wink:
Peny
Terminator

Postprzez Peny » poniedziałek, 19 lut 2007, 15:33

Stef@n napisał(a):Witam mam pytanko jako gimnazjalista ( nie bijcie :P ) :oops:
Czy jakiś wielkoduszny licealista jakby wiedział mógłby mi napisać jakie w 2006 r. były wymagania punktowe do poszczególnych klas w czerwonym?
Nie mam pomysłu gdzie mogłem zapytać więc tu napisałem :wink:

Polecam zaczac poszukiwania informacji u siebie w szkole. Zapytaj wychowawcy, on takie informacje powinien miec.. albo pani pedagog..? Szukaj tam. A jak sie tam nie dowiesz to idz do kopernika i sie tam popytaj :)
Peny
Terminator

Postprzez Sędzia Czesław » poniedziałek, 19 lut 2007, 19:37

Chyba jakieś 130. Zależy od klasy. Zdaje się do matfizu i biolchemu było więcej

zobacz, może będzie na lokopernik.pl
Sędzia Czesław
Ważniak

Gadu-Gadu: 6008002

Postprzez Olcia » poniedziałek, 19 lut 2007, 20:08

Stef@n, jak dobrze pamietam to w mat-fizie bylo tak powyzej 135pkt. a inne klasy juz po rekrutacji mialy wolne miejsca i mozna bylo sie spokojnie dostac od 115?

ps: byl ktos dzisiaj na tym swiecie szkoly (za wyjatkiem Czesia i mnie? :) )
Olcia
Rycerz forum

Postprzez japro » poniedziałek, 19 lut 2007, 20:53

Ogolem mozna bylo sie dostac od 130ptk+, chociaz byly klasy z mniejsza iloscia. Chodz np w mat-fizie az 5 osob mialo 200ptk <woW>

@up
bylem bylem na swiecie, skecz mat-fizu wykonany super. Pelno smiechu, zabawy itp.
Jak sie uczyc to sie uczyc, a jak sie bawic to sie bawic;]
japro
Bywalec

Postprzez RaCiK » poniedziałek, 19 lut 2007, 20:58

Olga napisał(a):
RaCiK napisał(a):Dziwne to jest dla mnie to, co piszesz.. Jesteś pierwszą osobą z klasy "f" , od której coś takiego słyszę. ja w sumie z ludźmi z Twojej klasy żyłem w zgodzie, często z nimi imprezowałem i w ogóle :-) i Jakoś mnie poznają na ulicy a ja ich. Ostatnio z dwiema dziewczynami z Twojej byłej klasy byłem na piwie i nie czułem się, że jestem, jak to Ty napisałaś "dziwny" może dlatego, że zawsze starałem się być indywidualistą ?? :wink:

:lol: Chyba się nie zrozumieliśmy :doh: Pisząc 'Nasza' miałam na myśli nasza wychowawczyni a nie klasa :lol: Ludzie z klasy nigdy nic do Was nie mieli, bo powodów do tego przecież nie było. Raczej panowały sympatyczne stosunki ;) Przynajmniej tak mi się wydaje :roll:

A co do tego poznawania na ulicy to napisałam 'niektóre osoby' :| Na szczęście tylko niektóre :p

zwracam honor... to co kiedy idziemy na piwo "europejczyku" ?? :D
pozdrawiam :wink:
RaCiK
Mistrz klawiatury

Postprzez Olcia » wtorek, 20 lut 2007, 17:39

japro napisał(a):Ogolem mozna bylo sie dostac od 130ptk+, chociaz byly klasy z mniejsza iloscia. Chodz np w mat-fizie az 5 osob mialo 200ptk <woW>

@up
bylem bylem na swiecie, skecz mat-fizu wykonany super. Pelno smiechu, zabawy itp.
Jak sie uczyc to sie uczyc, a jak sie bawic to sie bawic;]

no prosze.. a jednak jest jeszcze ktos na tym forum z kopernika :)
slyszalam od mojej polonistki, ze skecz byl swietny.
a ktos mial w reku 'gazetke szkolna' ? :P
Olcia
Rycerz forum

Postprzez maxmad » wtorek, 20 lut 2007, 22:42

Kopernik górą!
maxmad
Rozgrzewa się

Postprzez kamila » wtorek, 20 lut 2007, 23:55

Olcia napisał(a):slyszalam od mojej polonistki, ze skecz byl swietny
pozdrów miło i serdecznie z buziaczkiem ode mnie :) . Ja zawitam na Dniu Teatru (koniec marca), mam nadzieje iż się nie zawiodę. Ola, daj cynk kiedy będzie, dokładnie :wink:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark