Semerchet napisał(a):OT
Po pierwsze to osoby piszące, że jestem Czarkiem , muszą udowodnić , że nim jestem , a nie ja, że nim nie jestem..takie prawo. Proszę nie śmiecić w moim temacie. Dziękuję.EOT
Wolałbym wysłuchać opinii na temat tłumaczeń p. Gromka.
Wstyd jak można tak bezkarnie wprowadząc opinię publiczną w błąd ! ! ! ! KAżdy wie że choroba p.Prezydenta nie miała żadnego znaczenia w procesie składania oświadczeń - brak terminowej zbieżności!
Semerchet napisał(a):
Cyt:
Szanowni Kołobrzeżanie
Chciałbym Was wszystkich bardzo przeprosić za ten niefortunny splot wydarzeń i wszystkie nieodogodności z nim związane. Zapewniam Państwa, że dokonam wszelkich starań, aby konsekwencje, spowodowane nieumyślnym opóźnieniem w złożeniu oświadczenia o prowadzeniu działalności gospodarczej mojej żony, były jak najmniej dla Państwa kłopotliwe.
Muszę tu dodać, że najważniejsze oświadczenie, dotyczące mojej osoby zostało złożone w terminie i zgodnie z przepisami, natomiast dodatkowego oświadczenia dotyczącego mojej małżonki, nie dołączyłem nieumyślnie.
umberto napisał(a):Semerchet napisał(a):OT
Po pierwsze to osoby piszące, że jestem Czarkiem , muszą udowodnić , że nim jestem , a nie ja, że nim nie jestem..takie prawo. Proszę nie śmiecić w moim temacie. Dziękuję.EOT
Wolałbym wysłuchać opinii na temat tłumaczeń p. Gromka.
jak się nazywa taki koleś który pluje anonimowo na ludzi - znasz jakieś określenie ?
masz honor - czy nie wiesz jak on wygląda ?
telka_es napisał(a):
nie dołączyłem nieumyślnie - wg zasad logiki podwójne przeczenie oznacza twierdzenia więc powyższy zwrot odczytujemy skteślając przeczenia i w tym przypadku oznacza on "umyślnie"
wynik: lekkomyślność!
BLAaa napisał(a):telka_es napisał(a):
nie dołączyłem nieumyślnie - wg zasad logiki podwójne przeczenie oznacza twierdzenia więc powyższy zwrot odczytujemy skteślając przeczenia i w tym przypadku oznacza on "umyślnie"
wynik: lekkomyślność!
W języku polskim, jako jedynym chyba, podwójne zaprzeczenie nie zmienia sesnu zaprzeczenia. To nie jest matematyka, gdzie minus i minus daja plus.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 3 gości