I jak wrażenia?

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez hinata » poniedziałek, 4 gru 2006, 21:44

ale tak naprawde to nie wiecie czy te ceny dalej beda w tej samej "obnizonej" cenie..
wiec po co rozkminiac, kłocic sie jak mozna po prsotu zwyczajnie poczekac na rozwoj tego sklepu, produktow, cen i wszystkiego co w nim jest..
jezeli ceny zostana takie jakie sa to ok jezeli pojda w gore dopiero wtedy mozna wysmuc konkretne wnioski czy otwarcie tego sklepu bylo dobra inwestycja czy tez nie..
ja uwazam ze kolejny sklep AGD to naprawde lekka przesada.. no ale jest takie powiedzenie
"pozyjemy zobaczymy" :D :D :D :D :D :D 8)
OoOoOoOoO :)
hinata
Dyskutant

Postprzez ikcesok » sobota, 17 lut 2007, 20:09

SKLEP PODOBNO Z OPINIA ZE PRACOWNICY NIE DOUCZENI - BYŁEM SPRAWDZAŁEM -PRAWDA. W 3 SKLEPACH W KOŁOBRZEGU MOZNA DOSTAC FACHOWA OBSŁUGE MARS NEONET AVANS RESZTA TO DNO CO MIESIAC INNI PRACOWNICY ZARABIAJACY PO 800 ZŁ ZA 10 GODZIN DZIENNIE.
PROMOCJE NA MODELE WYCHODZĄCE Z OFERTY ALBO Z WIELKIMI NAPISAMI PROMOCJA GDZIE FAKTYCZNIE TAKIEJ PROMOCJI NIE MA. KUPI PAN TELEWIZOR TO KINO 200 ZŁ TANIEJ I NIKOGO NIE OBCHODZI ZE TELEWIZOR JEST DROŻSZY NIŻ W KONKURENCJI O 250 ZŁ I W SUMIE TRACIMY ALE MAMY PRZEKONANIE ZE ZAOSZCZEDZILISMY PIENIĄDZE
PRALKA DROŻSZA NIZ W POZOSTAŁYCH SKLEPACH 0 100 ZŁ ALE PROSZEK DAJĄ GRATIS ZA 30 ZŁ - SUPER. RATY BEZ KOSZTOW OKAZUJĄ SIE PODOBNO Z KOSZTAMI ITD.
SPISUJMY KONKRETNIE MODEL SPRZĘTU I WTEDY PORÓWNUJMY , PYTAJMY SPRZEDAWCY JAKA BĘDZIE OSTATECZNA CENA, JAKĄ BĘDZIEMY MIELI RATE MIESIĘCZNIE? PRZECIEŻ NIE TRUDNO SOBIE OBLICZYC KWOTE RATY RAZY ILOŚC RAT WYCHODZI CAŁKOWITY KOSZT KREDYTU. W ZADNYM SKLEPIE WSZYSTKO NIE JEST TANIE A W DRUGIM WSZYSTKO DROGIE PORÓWNUJMY CENY. HASŁO PROMOCJA - NIE DAJMY SIE NABIERAC.
ikcesok
Nowicjusz

Postprzez FiDo » sobota, 17 lut 2007, 20:14

ALE TEZ PISZMY MALYMI LITERAMI
FiDo
Arcymistrz

Postprzez EwkaNOE » niedziela, 18 lut 2007, 10:59

W media expert sprzedawcy nachalnie atakują. na jedno konkretne pytanie mam kilka opowieści o produktach które mnie nie interesują. Awans na sienkiewicza - rzeczowa, konkretna obsługa.
EwkaNOE
Rozgrzewa się

Postprzez Flo » niedziela, 18 lut 2007, 11:07

jak bylem w AVANSIE po kino domowe na Lopuskiergo to przez 10 minut nie podszedl zaden sprzedawca, kazdy tylko przechodzil i zajmowal sie rozmowami z kolegami

w Media Exprt wszyscy sprzedawcy stali w jednym miejscu na kawce a najbardziej wygadanego wyslali do roboty

w EURO AGD trzeba bylo sie prosic i interweniowac u kierownika zeby ktos sprzedal telewizor

Taka smutna prawda

I nie am co tlumaczyc natezonym ruchem bo specjalnie obserwowalem czym w kazdym z tych sklepow sie zajmuja
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Elfik » niedziela, 18 lut 2007, 11:55

pastor napisał(a):jedno co dobre w Media Expercie, że experci wcisną każdy sprzęt mówiąc coś o przydatności nie mając zielonego pojęcia co jest w środku...heh wyznacznikiem jest cena... ale w sumie w każdym sklepie z elektroniką wykorzystuje się ignorancję kupującego... :twisted: :twisted: :twisted:

Ja się nie daję niedouczonym sprzedawcom. Zanim pójdę do sklepu szukam informacji o produkcie, porównuję i czytam, wiec sprzedawca potrzebny mi jest do podania konkretnej rzeczy, a nie do wciskania kitu, że najlepszy sprzęt to ten na który jest właśnie promocja :)
Elfik
Mistrz klawiatury

Poprzednia strona

Powrót do :: hydepark