j0shu4 napisał(a):
w koncu temat w ktorym mozna walic OT do bolu

Demurrer napisał(a):j0shu4 napisał(a):
Jeśli tak to, ja poproszę drogich Modów o ustalenie ilu Łukaszów, Messengerów, Foreignerów, skorpionów, kacprów, pyćków, zimousi, itp. odpowiada ilości rzeczywistej masy ludzkiej, tj. ile nicków jest przyporządkowanych do istniejących rzeczywiście osób z Granicznej.
Dzięki za uwagę![]()
skorp!on napisał(a):Demurrer napisał(a):j0shu4 napisał(a):
Jeśli tak to, ja poproszę drogich Modów o ustalenie ilu Łukaszów, Messengerów, Foreignerów, skorpionów, kacprów, pyćków, zimousi, itp. odpowiada ilości rzeczywistej masy ludzkiej, tj. ile nicków jest przyporządkowanych do istniejących rzeczywiście osób z Granicznej.
Dzięki za uwagę![]()
A ja prosiłbym oto, aby ktoś temu skorpionowi zmienił nicka. Nie muszę chyba pisać czemu
Nie sa takie same, trzeba bylo nie kombinowac ze swoim 
kacper napisał(a):Co napiszecie w tym temacie?
Flo napisał(a):Demurrer napisał(a):j0shu4 napisał(a):
Dzięki za uwagę![]()
jestem za wywaleniem multikont. A jesli chodzi o fakt ze czasem rodzinnie sie korzysta to niech sie czym predzej zglaszaja a reszta niech leci
qrczak napisał(a):Jak skład moderatorów nie pasuje to można zajrzeć tutaj . Tam są świetni moderatorzy, zwłaszcza dwóch panów.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości