Dziennikarstwo po kołobrzesku

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Flo » wtorek, 13 lut 2007, 16:12

podoba sie tym ktorzy maja jakies blizsze lub dalsze koneksje z dziennikarka a nie podoba sie tym ktorzy mieli juz do czynienia z radosna tworczoscia owej dziennikarki :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez mimoza » wtorek, 13 lut 2007, 17:01

piszę poważnie - ewa ma bardzo dobre pióro ale także zamęt w głowie... pisze na własnym przykladzie... na tym kończę wątek, każdy ma jakąś opinię, no i dobra
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Tutmosis » wtorek, 13 lut 2007, 18:36

Mimoza, co jest kłamstwem. Praca w OPP, brak wykształcenia pedagogicznego, książka gangstera, telefon do szpitala, maile do Włoch. Napisz wprost, co zmyślili w redakcji a nie szarpią cię i obrażają zmyślonymi informacjami.
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez mimoza » wtorek, 13 lut 2007, 19:49

Tutmosis napisał(a):Mimoza, co jest kłamstwem. Praca w OPP, brak wykształcenia pedagogicznego, książka gangstera, telefon do szpitala, maile do Włoch. Napisz wprost, co zmyślili w redakcji a nie szarpią cię i obrażają zmyślonymi informacjami.

praca legalna, wykształcenie jest, książka - zlecenia dla tvp2 - panorama, telefon do szpitala - bez obrażania ludzi, maile - bzdura, - zlituj nie będę się tłumaczył, że nie jestem wielbłądem, redakcja nie ma żadnych dowodów - opiera się na tym co jej powiedziała jedna osoba... linia obrony w sądzie - wysoki sądzie w dobrej wierze zawierzyłam rozmówcy....

pierwsze pytanie sądu o dowód rzeczowy i koniec - słowa, słowa, słowa... no zobaczymy jak się to rozwinie... na więcej pytań nie odpowiadam, z wiadomych przyczyn... nie będę instruował jak się mają bronić.,
mimoza
Rycerz forum

Postprzez umberto » wtorek, 13 lut 2007, 19:57

No to zapowiada się ciekawy procesik, z doświadczenia wiem, że trzeba dowieść prawdziwości stwierdzeń przed sądem. Redakcja zrobiła błąd bo niektórych zarzutów nie mają szans faktycznie udowodnić - np. szantażu. To nawet nie udaje nieraz policjantom. Chyba, ze robią prowokację.
umberto
Bywalec

Postprzez mimoza » wtorek, 13 lut 2007, 20:02

Nie naciągaj mnie nie napiszę nic więcej - ewa jest dużą dziewczynką, wie w co się wkopała a chociaż chce się wycofać to ktoś inny jej nie pozwoli, choc ja do wey nic nie mam, taki los,
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Vin » wtorek, 13 lut 2007, 20:25

echo napisał(a):keeper - a tu masz brakujące ogniwo ))))))))))0

Dzisiejsza "Gazeta Kołobrzeska" (9.02) w artykule „Niedyspozycja” opisuje działalność Jarosława Banasia, pracownika Ogniska Pracy Pozaszkolnej, ale także dziennikarza Polskiego Radia Szczecin i współpracownika serwisu gazetapracykolobrzeg.pl. Na początku krótki cytat wypowiedzi Banasia do dziennikarki „Gazety”: „Od trzech dni ku…wa, latasz po mieście i obrabiasz mi dupę. Jestem narkomanem i pedofilem. Ch… ci w dupę. Pi…ol się.
Ja powiem, czyim materacem pod dupę jesteś i tyle. Wydzwaniasz po mieście jak ostatnia szmata”.

a ty jestes duzym chlopcem
zdanie o materacu nie halo jest
Vin
Uzależniony

Postprzez Semerchet » wtorek, 13 lut 2007, 21:05

No to podpowiem. Jarek Banaś jest zatrudniony bez kwalifikacji, dlaczego ? nie jest zatrudniony z Karty Nauczyciela i nie ma wykształcenia pedagogicznego.
Semerchet
Ważniak

Postprzez kacper » wtorek, 13 lut 2007, 22:38

etranger napisał(a):
Semerchet napisał(a):No to podpowiem. Jarek Banaś jest zatrudniony bez kwalifikacji, dlaczego ? nie jest zatrudniony z Karty Nauczyciela i nie ma wykształcenia pedagogicznego.

Czaruś? :D

Dopiero teraz na to wpadłeś
kacper
Mistrz klawiatury

Postprzez umberto » środa, 14 lut 2007, 07:22

Flo napisał(a):podoba sie tym ktorzy maja jakies blizsze lub dalsze koneksje z dziennikarka a nie podoba sie tym ktorzy mieli juz do czynienia z radosna tworczoscia owej dziennikarki :)

powinna zostać radną - i zamieszkać razem z robertem
umberto
Bywalec

Postprzez Flo » środa, 14 lut 2007, 12:45

naczelny zmienil image? :lol: Oczywiscie nie mowie o design strony a konkretnie o naczelnym :lol: (taki niewinny zart)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez mimoza » środa, 14 lut 2007, 13:13

zrobili w celach reklamowych - wszyscy teraz czekają na odblokowanie... gratulować pomysłu.... liczniki się kręcą
mimoza
Rycerz forum

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg