Tutmosis napisał(a):Mimoza, co jest kłamstwem. Praca w OPP, brak wykształcenia pedagogicznego, książka gangstera, telefon do szpitala, maile do Włoch. Napisz wprost, co zmyślili w redakcji a nie szarpią cię i obrażają zmyślonymi informacjami.
echo napisał(a):keeper - a tu masz brakujące ogniwo ))))))))))0
Dzisiejsza "Gazeta Kołobrzeska" (9.02) w artykule „Niedyspozycja” opisuje działalność Jarosława Banasia, pracownika Ogniska Pracy Pozaszkolnej, ale także dziennikarza Polskiego Radia Szczecin i współpracownika serwisu gazetapracykolobrzeg.pl. Na początku krótki cytat wypowiedzi Banasia do dziennikarki „Gazety”: „Od trzech dni ku…wa, latasz po mieście i obrabiasz mi dupę. Jestem narkomanem i pedofilem. Ch… ci w dupę. Pi…ol się.
Ja powiem, czyim materacem pod dupę jesteś i tyle. Wydzwaniasz po mieście jak ostatnia szmata”.
etranger napisał(a):Semerchet napisał(a):No to podpowiem. Jarek Banaś jest zatrudniony bez kwalifikacji, dlaczego ? nie jest zatrudniony z Karty Nauczyciela i nie ma wykształcenia pedagogicznego.
Czaruś?
Flo napisał(a):podoba sie tym ktorzy maja jakies blizsze lub dalsze koneksje z dziennikarka a nie podoba sie tym ktorzy mieli juz do czynienia z radosna tworczoscia owej dziennikarki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 16 gości