Dziennikarstwo po kołobrzesku

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez keeper » wtorek, 13 lut 2007, 14:22

mimoza napisał(a):to straszne...

Wole ja to mówi Dudi, jemu z ignoranctwem do twarzy :wink: ale powaznie, skoro padły takie teksty tzn, że wiesz coś,albo udajesz, że wiesz,albo przyśniło Ci sie coś. Bo jakos nie chce mi się wierzyc, że ktos sie puścił a potem o tym opowiedział. :|
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez mimoza » wtorek, 13 lut 2007, 14:33

to był żarcik, prowokacja art - miałem być sławny ale okazało się, że ewa napisała za mało jadowicie i cały misterny plan poszedł w powietrze... a miało byc jeszcze o tajnych słuzbach, więcej o mafi, o seksie i narkotykach oraz o zagranicznych transferach, a wyszło blade pokurczone popiskiwanie, że jestem beeee.... szkoda a mogłobyć pięknie, dobry tekst interewncyjny to taki po którym prokurator wszczyna sledztwo i kolesia wyciagają w kajdankach z łóżka, a tu co - normalny paszkwil, kalsyka magla, zatem i n atym poziomie odpisuje... nuda, panie, nuda
mimoza
Rycerz forum

Postprzez Flo » wtorek, 13 lut 2007, 14:37

tez sie dobrali - osoba opisujaca jak i opisywana na tym samym stoja imho poziomie, nikogo nie obrazajac - niskim
Flo
Arcymistrz

Postprzez umberto » wtorek, 13 lut 2007, 14:38

Jak udowodnią, ze nakłaniano innych dziennikarzy do napisania tego tekstu gazeta będzie mała problem. Kto z kim spi nie ma dla sądu znaczenia.
umberto
Bywalec

Postprzez umberto » wtorek, 13 lut 2007, 14:41

Flo napisał(a):tez sie dobrali - osoba opisujaca jak i opisywana na tym samym stoja imho poziomie, nikogo nie obrazajac - niskim

uważam, ze dziennkarka jest swietna... a poziom okreslił redaktor naczelny
umberto
Bywalec

Postprzez keeper » wtorek, 13 lut 2007, 14:47

I tak oto dyskusja o tym, czy Pan Mariusz Wolański byl obiektywny w swojej audycji przerodziła sie w istny kryminał z moja psiapsiółka Ewa w roli głownej. Żałość i jeszcze raz żałość. Nigdy przenigdy nie wrócę do tego miasta.
keeper
Rycerz forum

Postprzez mimoza » wtorek, 13 lut 2007, 14:48

jak kogoś znasz 15 lat - albo i więcej, mówicie sobie cześć, rozmawiacie w róznych sytuacjach np. o dzieciach, pożyczasz jej książki, /a przy okazji - nie została oddana/, a poźniej dowiadujesz się, że ta niby koleżanka, pisze na ciebie zamówiony paszkwil - to o czym tu mówić - nazwałem to po imieniu...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez loisslane » wtorek, 13 lut 2007, 14:51

jak to zamówiony? z tego zaczyna się robić "dziennikarstwo"
straszne
loisslane

Postprzez mimoza » wtorek, 13 lut 2007, 14:57

loisslane napisał(a):jak to zamówiony? z tego zaczyna się robić "dziennikarstwo"
straszne

tak powiedziała, najpierw, ze wiadomość nadeszła z um, gdzie miałem starać sie o pracę, póżniej ze to przeciek z PO, które mnie nie toleruje, w końcu, ze tak kazał jej naczelny - jak tłumaczyłe, ze tak się nie robi - że to poniżej godnści ludzkiej, to powiedziała, ze musi i ze jest już za póżno, teraz obowiązuje wersja, ze ona to chciła wycofać, ale tekst był pisany zespołowo... etc i że redaktor naczeklny sie uparł, no takie tam bzdety, teraz dowiedauje się - kjeszcze cekawszych rzeczy...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez loisslane » wtorek, 13 lut 2007, 15:06

mimoza napisał(a):tak powiedziała, najpierw, ze wiadomość nadeszła z um, gdzie miałem starać sie o pracę, póżniej ze to przeciek z PO, które mnie nie toleruje, w końcu, ze tak kazał jej naczelny - jak tłumaczyłe, ze tak się nie robi - że to poniżej godnści ludzkiej, to powiedziała, ze musi i ze jest już za póżno, teraz obowiązuje wersja, ze ona to chciła wycofać, ale tekst był pisany zespołowo... etc i że redaktor naczeklny sie uparł, no takie tam bzdety, teraz dowiedauje się - kjeszcze cekawszych rzeczy...

nie ma nawet juz czego komentować
loisslane

Postprzez mimoza » wtorek, 13 lut 2007, 15:08

a wytłumacz mi dlaczego rbert a mnie pojechała - człowiek o którym jestem dobrego zdania i ngdy mu nie dokuczyłem - - ? atakuje mnie z uporem maniaka ?

sam z siebie - ?
mimoza
Rycerz forum

Postprzez mimoza » wtorek, 13 lut 2007, 15:09

ci którzy bawia sie tak naiwnymi - zacierają ręce - ich najemnicy załatwiają za nich brudne sprawy
mimoza
Rycerz forum

Postprzez mimoza » wtorek, 13 lut 2007, 15:12

w końcu się zdołowałem - to straszne monika nie wracaj
mimoza
Rycerz forum

Postprzez loisslane » wtorek, 13 lut 2007, 15:14

mimoza, spokojnie. weź głęboki oddech. uspokój się, chłopie. bo jeszcze zamkną tak ciekawy temat za OT :wink:
loisslane

Postprzez Mafi » wtorek, 13 lut 2007, 15:26

A mnie się ten artykuł bardzo podobał. Przeczytałam. Dwa razy.
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg