1 LO (potocznie czerwony)... reaktywacja :)

Tutaj można pisać o wszystkim i o niczym. Jeżeli to, co chcesz napisać nie pasuje do żadnej innej kategorii, właśnie tu powinno się znaleźć.

Postprzez jedams » poniedziałek, 12 lut 2007, 21:43

na placu przed jednostką mozolnie i w gwarze ustawiają się żołnierze..
ze sztabowych dni wychodzi zdenerwowany pułkownik..
widząc "niepoprawną" jak nie przystawać powinno na żołnierzy zawieruchę, płk. krzyczy..
"co się tam tak kręci?"
- melduję posłusznie że ziemia!!
cooo?? kto to powiedział?
- melduję posłusznie że KOPERNIK!!
na to płk. Kopernik>> wystąpić do ukarania!!!
:lol: buchacha.. dobre co..
a tak z ciekawości.. dawno nie slyszalem nic o tej szkole.. mam pytanko? czy pani Dyja Jeszcze tam uczy?? :?
jedams
Rozgrzewa się

Postprzez Peny » środa, 14 lut 2007, 09:18

jedams napisał(a):na placu przed jednostką mozolnie i w gwarze ustawiają się żołnierze..
ze sztabowych dni wychodzi zdenerwowany pułkownik..
widząc "niepoprawną" jak nie przystawać powinno na żołnierzy zawieruchę, płk. krzyczy..
"co się tam tak kręci?"
- melduję posłusznie że ziemia!!
cooo?? kto to powiedział?
- melduję posłusznie że KOPERNIK!!
na to płk. Kopernik>> wystąpić do ukarania!!!
:lol: buchacha.. dobre co..
a tak z ciekawości.. dawno nie slyszalem nic o tej szkole.. mam pytanko? czy pani Dyja Jeszcze tam uczy?? :?

Tak dlugo przechodzila na emeryture ze w koncu odeszla na amen :)
niestety nie bedzie juz nekac licealistow tekstami typu: "nie ma domu bez dymu" "łeb jak sklep a w sklepie puste polki" :help: :lol:
Peny
Terminator

Postprzez Olcia » czwartek, 15 lut 2007, 15:23

Uwielbiam ta szkole :lol:
wlasnie dowiedzialam sie, ze w mojej klasie jest juz 21 osob ( a w I klasie bylo nas 35) :lol:
to ee.. mamy miano najmniejszej klasy w historii szkoly? Czy ktos z Was pobil rekord? :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez U-S » czwartek, 15 lut 2007, 15:36

Pamiętam lekcje z panią Dyją, zawsze wszyscy mieli ból brzucha przed powtórzeniem wiadomości... Często pół klasy uciekało z powtórzenia, a potem p.Dyja wywoływała do odpowiedzi tych nie obecnych (których nie było na lekcji) i zadawała nieobecnym pytania. Oczywiście nie miał kto udzielić odpowiedzi i zawsze ironicznie mówiła: Co??!! Nie słyszę odpowiedzi na zadane pytanie, jedynka!! :lol: Cała zestresowana reszta miała ubaw z niej.

Potem jak poszłam na studia i miałam historię Polski z pewną panią doktor, to stwierdziłam, że w porównaniu z nią Dyja była Aniołem :).

Fajnie teraz powspominać. To były moje najlepsze lata, najwięcej wspaniałych wspomnień wiąże się z tą szkołą. Niby na studiach miało zacząć się lepsze życie, ale tak się nie stało, z Kopernika mam najwięcej pięknych wspomnień, najwięcej przyjaźni się tam zawiązało. Zazdroszczę licealistom, którzy się tam uczą.
U-S
Weteran

Postprzez kamila » czwartek, 15 lut 2007, 20:48

Olcia napisał(a):to ee.. mamy miano najmniejszej klasy w historii szkoly? Czy ktos z Was pobil rekord? :twisted:
nie jestem pewna, ale chyba Sylwia miała mniej osób w klasie, chyba.. trza się jej zapytać :wink:
kamila
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Olcia » czwartek, 15 lut 2007, 21:35

kamila napisał(a):
Olcia napisał(a):to ee.. mamy miano najmniejszej klasy w historii szkoly? Czy ktos z Was pobil rekord? :twisted:
nie jestem pewna, ale chyba Sylwia miała mniej osób w klasie, chyba.. trza się jej zapytać :wink:

to ja wiem. Pani H. tak na nas działa :P
drugi raz trafila sie jej taka klasa :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Trojan » piątek, 16 lut 2007, 13:59

kamila napisał(a):

Kamilo , w klasie maturalnej było nas 18 :D
Trojan
Dyskutant

Postprzez Olcia » piątek, 16 lut 2007, 15:53

Trojan napisał(a):
kamila napisał(a):

ueee... to chyba Was "pobijemy" :twisted:
Olcia
Rycerz forum

Postprzez Sylwia » piątek, 16 lut 2007, 17:34

Trojan napisał(a):
kamila napisał(a):
i póki co to my jesteśmy rekordzistami :) mała klasa, ale jaka! :)
Sylwia
V.I.P

Postprzez Peny » piątek, 16 lut 2007, 18:32

Sylwia napisał(a):
Trojan napisał(a):
kamila napisał(a):
i póki co to my jesteśmy rekordzistami :) mała klasa, ale jaka! :)

ekhm.. ja wiem jaka :lol: :lol: :lol:
Peny
Terminator

Postprzez Sylwia » piątek, 16 lut 2007, 19:19

co? masz coś do naszej klasy? :P
Sylwia
V.I.P

Postprzez Trojan » piątek, 16 lut 2007, 21:48

jaka klasa , jaka klasa ? :P jak to powiedziała nasza wychowawczyni "największa duchem":)
Trojan
Dyskutant

Postprzez RaCiK » piątek, 16 lut 2007, 22:36

Trojan napisał(a):jaka klasa , jaka klasa ? :P jak to powiedziała nasza wychowawczyni "największa duchem":)

A ktoś został od Nas duchownym ?? :D
RaCiK
Mistrz klawiatury

Postprzez Trojan » sobota, 17 lut 2007, 11:36

RaCiK napisał(a):
Trojan napisał(a):jaka klasa , jaka klasa ? :P jak to powiedziała nasza wychowawczyni "największa duchem":)

A ktoś został od Nas duchownym ?? :D

póki co to chyba jeszcze nie , aczkolwiek z kilkoma osobami kontaktu nie mam więc całkowitej pewności nie mieć nie mogę :P
Trojan
Dyskutant

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: hydepark