Nowe Radio w Kołobrzegu

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Didi » sobota, 10 lut 2007, 03:25

jakis czas temu sam slyszalem o tej inicjatywie jestem ciekaw jak to bedzie wygladac...swoja droga w miescie na wielu slupach i nie tylko spotkac do tej pory mozna naklejki radia A-Z ktore kiedys probowalo konkurowac z Radiem Kolobrzeg
Didi
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Semerchet » sobota, 10 lut 2007, 08:08

Jest wolna częstotliwość, czas przywrócić normalność etranger.
Semerchet
Ważniak

Postprzez umberto » sobota, 10 lut 2007, 08:24

o, udało się, dzięki, ale 10 postów o niczym, które musiałem wpisać, to jakaś kara?

RADIO!

Będziemy mieli dwie stacje. Dwie partie. Dwóch prezydentów. Dwie kablówki. Świetnie.

Marianowi Jagiełce - mogłoby się powieść, ale nie z tymi ludźmi. O ile to oczywiście nie plotka. Pan Jerzy może spać spokojnie.
umberto
Bywalec

Re: Nowe Radio w Kołobrzegu

Postprzez qrczak » sobota, 10 lut 2007, 10:00

etranger napisał(a):Do KRRiT wpłynęło kilka wniosków na stacje radiowa w Kołobrzgu.
W Kołobrzegu nie ma wolnej częstotlwosci radiowej.
Stworzył sie sztuczny tłok na zapotrzebowanie przyanania nowj częstotliwości. Spnsorem nowej rozgłośni będzie - kto? -kołobrzeski biznesmen zwiazany blisko portfelem - z kim?
Między wiadomosciami z będzie zagrywała muzyka organowa w tym najgorszym brznieniu.
To będzie jazda, konecert przebojów, co niedziela koncerty na żywo w bazylice.
Maniek sponsoruje, Czesiu prowadzi mecenat, Robyś rządzi - gwiazdą główną - Heniu, szpeniem o promo - Przemo. :mg:

No to straszne jest co napisałeś. Mam pytanie. Masz nocne zmazy na dźwięk nazwisk Bieńkowski, Dziemba :?: Bo albo im czegoś zazdrościsz albo masz jakieś kompleksy. Nudny się robisz, to tak jak na mój ptasi móżdżek.

Chyba, że chodzi o to, że chcesz mieć wyłączność na stronniczość w tym mieście i boisz się, że się skończą programy na polityczne zamówienie.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez j0shu4 » sobota, 10 lut 2007, 10:03

Semerchet napisał(a):Jest wolna częstotliwość, czas przywrócić normalność etranger.

mylisz sie
http://www.krrit.gov.pl/koncesje/wolne% ... 061030.pdf
co to znaczy normalnosc ? przywrocenie mozliwosci wplywania na radio ?
jezeli sie okaze ze mimo komunikatu krrit czestotliwosc sie znajdzie
to bedzie ewidentny przewał PiS i tyle , druga sprawa to to ze pewnie
ja zabiora radiu koszalin
j0shu4
Moderator

Postprzez Tutmosis » sobota, 10 lut 2007, 12:03

"No to straszne jest co napisałeś. Mam pytanie. Masz nocne zmazy na dźwięk nazwisk Bieńkowski, Dziemba Bo albo im czegoś zazdrościsz albo masz jakieś kompleksy. Nudny się robisz, to tak jak na mój ptasi móżdżek. " Daj mu spokój. Nie można tak bezwzględnie wyciągać na światło dzienne ludzkich kompleksów.
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez Tutmosis » sobota, 10 lut 2007, 12:17

Nie widzę powodu do rozpaczy. Prędzej czy później słabszy odpadnie. No chyba, że niektórych boli utrata monopolu. Zetka, RMF, Jedynka. Kto słucha Radia Koszalin w Kołobrzegu?
Tutmosis
Coś tam napisał

Postprzez cushu » sobota, 10 lut 2007, 12:49

Jak to było w kawałku Chemical Brothers

hey girls
hey boys
superstar djs
here we go

:lol:

Za dużo polityki jest już na samym początku. Jak radio maryja, będzie miało wiernych słuchaczy modlących się codziennie wraz z głosem ojca dyrektora. O 6:00 rano donośny głos będzie wrzeszczał do mikrofonu "Good morning Kolobrzeg", zamiast "Good morning Wietnam" i dawał wskazówki dobrym urzędnikom jak sabotować papier w kserokopiarce powodując tym samym spowolnienie pracy i znaczące straty po stronie wroga :) Dziennikarskie śledztwa i prowokacje, a w wolnych chwilach rzucanie mięsem w każdego kto nie Nasz.
A może się mylę.. może ktoś wreszcie sponiewierał się na tyle mocno, że w amoku wrzucił płytę Beatlesow i zrozumiał, że "wszystko czego potrzebujemy to miłość". Ale oni też śpiewali, że są marzycielami... na szczęście nie jedynymi.
cushu
Terminator

Postprzez kołysanka » sobota, 10 lut 2007, 13:00

Etranger, mam dziwne wrażenie, że posuwasz się o wiele za daleko w budowaniu swojej wyimaginowanej teorii spiskowej. Rzucasz nazwiskami, przypisujesz różnym ludziom różne dziwne rzeczy, które niewiele mają wspólnego z rzeczywistością. Wyluzuj troszkę, bo się nerwowo wykończysz, a jad kapiący z Twoich postów wypali ludziom dziury w biurkach... :wink:
pozdrawiam
kołysanka
Mistrz klawiatury

Postprzez mimoza » sobota, 10 lut 2007, 13:10

Wszyscy piszą "za dużo polityki" - a wszyscy tej polityki pragną -

w ramówkach muszą być wieści z miasta i nastroje - im bardziej podgrzane tym wyższa słuchalność...

moje oceny zapotrzebowania

newsy
polityka
sport
satyra + ploty

+ dobra muza + konkursy + pogodni prowadzący -

tego chce publiczność i żadne wyrazy oburzenia tego nie zmienią - to pisałem ja mimoza, ale nie jest to pogląd obowiązujący, zatem proszę mnie nie jechać - bo znowu mnie wywalą - ech...
mimoza
Rycerz forum

Postprzez cushu » sobota, 10 lut 2007, 13:22

Wszyscy -1, ja sie wypisuje z pojęcia wszyscy... :lol:

Wyłączam radio kiedy słyszę o polityce dłużej niż 30s. Nie lubie sportu, a konkursów nigdy nie wygrywam :lol:
cushu
Terminator

Postprzez j0shu4 » sobota, 10 lut 2007, 13:43

dopsz to konkretnie i merytorycznie
wykaz wolnych zasobow czestotliwosci wg ostatniego komunikatu KRRiT :

zachodniopomorskie
51 Darłowo 103,9 0,1
52 Koszalin 93,3 0,1
53 Myślibórz 87,9 0,1
54 Rewal 99,2 0,05
lp lokaliz. czest. moc
no chyba ze beda nadawac na AM :)
sa jeszcze dwie mozliwosci 1) via Internet 2) dzierzawa transpondera i nadawanie via np.Eutelsat
jakies pytania ?
j0shu4
Moderator

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg