marleyki w latarni morskiej

Ten dział dotyczy muzyki i wszystkich spraw z nią związanych. Jeżeli lubisz słuchać, grać, komponować czy rozmawiać o muzyce - pisz tutaj.

Postprzez barmaid » czwartek, 8 lut 2007, 13:40

Oooo...widzę, że maruderów przybywa :) Stowarzyszenie załóżcie... pozdrawiam i całuję :)
barmaid
Rycerz forum

Postprzez barmaid » czwartek, 8 lut 2007, 18:21

Ja się tylko zastanawiam po co Wam bozia dała buzie... Macie problem, coś Wam się nie podoba, macie pomysły proszę bardzo właściciel knajpy do dyspozycji. Najlepiej jest anonimowo wytykać. Zapraszam do dyskusji w realu. :) Koniec tematu.
barmaid
Rycerz forum

Postprzez kulA » czwartek, 8 lut 2007, 20:47

barmaid napisał(a):Ja się tylko zastanawiam po co Wam bozia dała buzie... Macie problem, coś Wam się nie podoba, macie pomysły proszę bardzo właściciel knajpy do dyspozycji. Najlepiej jest anonimowo wytykać. Zapraszam do dyskusji w realu. :) Koniec tematu.

hehe ciekawe kto tu jest anonimowy, ja raczej nie, ani ty, ani kaucz, mam wrazenie ze traktujesz wszystkich ktorzy krytykuja za ludzi ktorym sie nie da dogodzic, a mi sie wydaje ze powinniscie wziac sobie to do serca i sprobowac cos zmienic, po to my to piszemy, nie dlatego zeby pomarudzic tylko zeby sie cos zmienilo
kulA
Rycerz forum

Postprzez j0shu4 » czwartek, 8 lut 2007, 22:05

a ja lubie latarnie za to ze sie nie zmienia
przychodze tam juz jakies 16-17 lat i odpowiada mi klimat
mimo ze srednia wieku jest coraz nizsza
to wciaz te same mury i klimat
dla mnie to szczegolne miejsce dla innych tylko przechowalnia wypitego bagazu
tyle , muzyka jest na drugim torze , wazniejsi sa ludzie i klimat
koncerty ktorych nikt inny nie robi i trzymanie knajpy otwartej tylko w piatek
bo wiecej sie nie oplaca
pomyslcie ile moznaby zrobic gdybyscie tam naprawde przychodzili i chcieli robic cos z wojtkiem i barmaid
macie pomysly macie doswiadczenia zaproponujcie cos konkretnego
w knajpie jest pusto nie dlatego ze jest do dupy
tylko dlatego ze czesc sie zestarzala i juz nie chodzi, kolejne pokolenie siedzi na studiach albo w londynie , kolejne nie ma dowodow a na picie i cpanie malolatom nikt nie pozwoli
tyle
ps. wezcie tez przyklad antidotum ktorym wielu sie wczesniej zachwycalo i co z tego wyszlo ? juz go nie ma
j0shu4
Moderator

Postprzez barmaid » piątek, 9 lut 2007, 06:03

Ptaku, ale ja bardzo chcę wysłuchać - masz problemy z czytaniem, czy co?? Jesteśmy z mężem do dyspozycji zawsze. Zapraszam młodzież do dyskusji, powtarzam jeszcze raz. Ale nie tu, bo nawet nie wiem z kim rozmawiam. Chcecie zrobic tematyczną imprezę, coś zmienić, ubarwić.... powtarzam zapraszam do rozmowy face to face :) .
barmaid
Rycerz forum

Postprzez kulA » piątek, 9 lut 2007, 10:38

barmaid napisał(a):Ptaku, ale ja bardzo chcę wysłuchać - masz problemy z czytaniem, czy co?? Jesteśmy z mężem do dyspozycji zawsze. Zapraszam młodzież do dyskusji, powtarzam jeszcze raz. Ale nie tu, bo nawet nie wiem z kim rozmawiam. Chcecie zrobic tematyczną imprezę, coś zmienić, ubarwić.... powtarzam zapraszam do rozmowy face to face :) .

z tym moze byc problem bo poza imprezami jest zamkniete a w trakcie taki gwar ze kiedys poszedlem oddac butelke tylko a ty dalas mi nowe piwo hehe:) i jeszcze mnie opieprzylas nawet :p
kulA
Rycerz forum

Postprzez barmaid » piątek, 9 lut 2007, 10:50

Widocznie zasłużyłeś.... nie opieprzam za nic :twisted: A latarnia ma wiele przytulnych i cichych zakamarków. Nie migaj się ;p Zapraszam do rozmowy.
barmaid
Rycerz forum

Postprzez kulA » piątek, 9 lut 2007, 10:59

barmaid napisał(a):Widocznie zasłużyłeś.... nie opieprzam za nic :twisted: A latarnia ma wiele przytulnych i cichych zakamarków. Nie migaj się ;p Zapraszam do rozmowy.

mialas grozny wyraz twarzy i uslyszalem "to mow co chcesz, czy ja jestem jakas wrozka?" widocznie bylas bo ze chce piwo tez nie mowilem :) stare dzieje, zabawna sytuacja :)
kulA
Rycerz forum

Postprzez kulA » piątek, 9 lut 2007, 18:56

WZT napisał(a):
kulA napisał(a):
barmaid napisał(a):Widocznie zasłużyłeś.... nie opieprzam za nic :twisted: A latarnia ma wiele przytulnych i cichych zakamarków. Nie migaj się ;p Zapraszam do rozmowy.

mialas grozny wyraz twarzy i uslyszalem "to mow co chcesz, czy ja jestem jakas wrozka?" widocznie bylas bo ze chce piwo tez nie mowilem :) stare dzieje, zabawna sytuacja :)

pamietaj kula dja piwo bierz!!!
stara zasada a dziala :P :P

ale kazali placic:) zreszta pewne osoby majace wowczas na mnie wplyw nie chcialy juz piwa
kulA
Rycerz forum

Poprzednia strona

Powrót do :: muzyka