Stowarzyszenie załóżcie... pozdrawiam i całuję 
Koniec tematu.barmaid napisał(a):Ja się tylko zastanawiam po co Wam bozia dała buzie... Macie problem, coś Wam się nie podoba, macie pomysły proszę bardzo właściciel knajpy do dyspozycji. Najlepiej jest anonimowo wytykać. Zapraszam do dyskusji w realu.Koniec tematu.
.barmaid napisał(a):Ptaku, ale ja bardzo chcę wysłuchać - masz problemy z czytaniem, czy co?? Jesteśmy z mężem do dyspozycji zawsze. Zapraszam młodzież do dyskusji, powtarzam jeszcze raz. Ale nie tu, bo nawet nie wiem z kim rozmawiam. Chcecie zrobic tematyczną imprezę, coś zmienić, ubarwić.... powtarzam zapraszam do rozmowy face to face.

barmaid napisał(a):Widocznie zasłużyłeś.... nie opieprzam za nicA latarnia ma wiele przytulnych i cichych zakamarków. Nie migaj się
Zapraszam do rozmowy.
stare dzieje, zabawna sytuacja 
WZT napisał(a):kulA napisał(a):barmaid napisał(a):Widocznie zasłużyłeś.... nie opieprzam za nicA latarnia ma wiele przytulnych i cichych zakamarków. Nie migaj się
Zapraszam do rozmowy.
mialas grozny wyraz twarzy i uslyszalem "to mow co chcesz, czy ja jestem jakas wrozka?" widocznie bylas bo ze chce piwo tez nie mowilemstare dzieje, zabawna sytuacja
pamietaj kula dja piwo bierz!!!
stara zasada a dziala![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości