Kto będzie nowym rzecznikiem prezydenta?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez Konsul » środa, 24 sty 2007, 12:16

Z tego co wiem, co pan A. Lewandowski wycofał się z konkursu. I szkoda,bo byłby to prawdziwy profesjonalista w swojej dziedzinie w otoczeniu p. Gromka.
Pozostał w konkursie jeszcze jeden ( nie jes tto p. Dziemba ).
Konsul
Gwiazdor

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 13:26

pifpaf napisał(a):ha, ha, ha ... no właśnie, czy będzie chciał się tu pchać jak póki co nie wiadomo na ile czasu :lol: zabawna sytuacja, ale p. Gromkowi na pewno do śmiechu nie jest. Aha no i chciałabym bardzo zobaczyć minę nadprzewodniczącego ha, ha :lol: już stołki porozdawane, następne w kolejce do obsadzenia a tu chyba lipa :lol: uważam, że nienawiść kołobrzeskiej PO do p. Bieńkowskiego zgubiła ich, a życie tylko to zweryfikowało ...

jeżeli chodzi o tzw. nienawiśc do PO z przyległosciami to doswiadczyłem odwrotnie czyli : Henryk, Ola, Sławek, Przemek, Robert, Mariusz... no a w końcówce jeszcze Wiesiu... ale ja i tak wszystkich i kocham...
report

Postprzez Miki » środa, 24 sty 2007, 13:33

A ja powiem krótko.

Ten konkurs jest już chyba zbędny.
Miki
Ważniak

Postprzez keeper » środa, 24 sty 2007, 14:06

cushu napisał(a):
keeper napisał(a):zaraz, chwila... producent? tzn ten, który wyłożył kase? no ja z Independent Prodakszyn moge powiedziec,ze bylam producentem, bo wykladalam kase, a to na kasety, a to na prad potrzebny do zasilenia komputera, na ktorym ktos to montowal... No dobra Simpli mozesz do mnie teraz strzelac regułką kim jest producent telewizyjny.

No to żeś się naprodukowała... :lol:

cushu - production manager and designer, creative director, post production supervisor, DoP, 100% pure Rada Nadzorcza - Independent Prodakszyn :lol:

moze duzo tego nie bylo, ale zawsze. A ty jednoosobowe cialo nadzorcze nic tylko marudzisz :|
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez cushu » środa, 24 sty 2007, 14:09

keeper napisał(a):moze duzo tego nie bylo, ale zawsze. A ty jednoosobowe cialo nadzorcze nic tylko marudzisz :|

Taki juz przywilej prezesow :lol:
cushu
Terminator

Postprzez keeper » środa, 24 sty 2007, 16:16

cushu napisał(a):
keeper napisał(a):moze duzo tego nie bylo, ale zawsze. A ty jednoosobowe cialo nadzorcze nic tylko marudzisz :|

Taki juz przywilej prezesow :lol:

przywilejem prezesowania jest dmuchanie...ot i koniec OT. :)

A do Roberta...Nie denerwuj sie. Po prostu niektorzy producenci sie wkurzyli,ze oni bula kase na produkcje a Ty nie :wink: ale dobre checi tez sie licza :roll:
keeper
Rycerz forum

Postprzez cushu » środa, 24 sty 2007, 16:24

keeper napisał(a):przywilejem prezesowania jest dmuchanie...ot i koniec OT. :)

a myślałem, że supervisorow :lol:
cushu
Terminator

Postprzez keeper » środa, 24 sty 2007, 16:31

cushu napisał(a):
keeper napisał(a):przywilejem prezesowania jest dmuchanie...ot i koniec OT. :)

a myślałem, że supervisorow :lol:

nie widze roznicy miedzy jednym a drugim. wiesz jak to mowia: byle stanowisko. :wink:
keeper
Rycerz forum

Postprzez myśliwiec » środa, 24 sty 2007, 17:21

ale chyba nie bedzie mu juz potrzebny
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez Vin » środa, 24 sty 2007, 17:23

Redaktor Dziemba chyba zdaje sobie sprawe, ze pelniac funkcje rzecznika wszyscy beda sobie po nim szczerze jezdzili ?

:)
Vin
Uzależniony

Postprzez Messenger » środa, 24 sty 2007, 18:04

w pracy rzecznika chyba "dosyc istotna" jest dobra wspolpraca z dziennikarzami, a tego przymiotu juz panu redaktorwi przypiac nie mozna....
Messenger
Ważniak

Postprzez j0shu4 » środa, 24 sty 2007, 18:07

Messenger napisał(a):w pracy rzecznika chyba "dosyc istotna" jest dobra wspolpraca z dziennikarzami, a tego przymiotu juz panu redaktorwi przypiac nie mozna....

a to ciekawe masz jakies dowody na poparcie tej tezy czy tylko tak sobie obszczekujesz simplicimussa ?
ja mam inne zdanie, raczej z wladzą sa problemy

zreszta po co ta dyskusja jezeli PO juz kilka tygodni temu dalo do zrozumienia ze rzecznikiem bedzie A.Lewandowski tak jak Beata zostala dyrektorem cepitu - przeciez o tym tez bylo wiadomo conajmniej od 2 tygodni
wymieniac wiecej ?
j0shu4
Moderator

Postprzez Messenger » środa, 24 sty 2007, 18:14

mam znajomych dziennikarzy, i stad wiem, popytaj, tez sie dowiesz. a jesli chodzi o rzecznika, to nie wiem kto nim bedzie, i chyba ty sam tez nie jestes w stanie teraz tego powiedzioec...
Messenger
Ważniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg