Z tego co wiem, co pan A. Lewandowski wycofał się z konkursu. I szkoda,bo byłby to prawdziwy profesjonalista w swojej dziedzinie w otoczeniu p. Gromka.
Pozostał w konkursie jeszcze jeden ( nie jes tto p. Dziemba ).
pifpaf napisał(a):ha, ha, ha ... no właśnie, czy będzie chciał się tu pchać jak póki co nie wiadomo na ile czasuzabawna sytuacja, ale p. Gromkowi na pewno do śmiechu nie jest. Aha no i chciałabym bardzo zobaczyć minę nadprzewodniczącego ha, ha
już stołki porozdawane, następne w kolejce do obsadzenia a tu chyba lipa
uważam, że nienawiść kołobrzeskiej PO do p. Bieńkowskiego zgubiła ich, a życie tylko to zweryfikowało ...
cushu napisał(a):keeper napisał(a):zaraz, chwila... producent? tzn ten, który wyłożył kase? no ja z Independent Prodakszyn moge powiedziec,ze bylam producentem, bo wykladalam kase, a to na kasety, a to na prad potrzebny do zasilenia komputera, na ktorym ktos to montowal... No dobra Simpli mozesz do mnie teraz strzelac regułką kim jest producent telewizyjny.
No to żeś się naprodukowała...![]()
cushu - production manager and designer, creative director, post production supervisor, DoP, 100% pure Rada Nadzorcza - Independent Prodakszyn

cushu napisał(a):keeper napisał(a):moze duzo tego nie bylo, ale zawsze. A ty jednoosobowe cialo nadzorcze nic tylko marudzisz
Taki juz przywilej prezesow
ale dobre checi tez sie licza 
cushu napisał(a):keeper napisał(a):przywilejem prezesowania jest dmuchanie...ot i koniec OT.![]()
a myślałem, że supervisorow

Messenger napisał(a):w pracy rzecznika chyba "dosyc istotna" jest dobra wspolpraca z dziennikarzami, a tego przymiotu juz panu redaktorwi przypiac nie mozna....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 7 gości