Nowe wybory??

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 10:27

report

Postprzez Demurrer » środa, 24 sty 2007, 10:37

Demurrer
Gwiazdor

Postprzez bloosman » środa, 24 sty 2007, 10:40

Myślę,że sprawa jest już przesądzona i będą now ewybory w Kołobrzegu :[URL=http://wiadomosci.wp.pl/kat,67674,wid,8699901,wiadomosc.html]komentarz[/URL]
bloosman
Dyskutant

Postprzez qrczak » środa, 24 sty 2007, 10:42

To co :?: Nowa kampania :?:
Na koszt dynamicznego i skutecznego p. Gromka :?:
To chyba ceny w sklepiku szkolnym pójdą w górę.
qrczak
Gwiazdor

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 10:44

kwa, kwa - i d i o t y z m

wygasniecie manadtu powinno natapić gdyby prezydent lub radny odmówił złozenia oswiadczenia etc...
w tej chwili ponownymi wyborami to ukarano społeczęństwo...
skazany złodziej ma wieksze prawa niz kolo którego zona nie zlozyła oświadczenia... smiech... a bandziory i seksualni pschychole w lawach... zupełnie legalnie - daj spokój
report

Postprzez pan_od_muzyki » środa, 24 sty 2007, 11:01

pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez Demurrer » środa, 24 sty 2007, 11:01

Demurrer
Gwiazdor

Postprzez qrczak » środa, 24 sty 2007, 11:04

qrczak
Gwiazdor

Postprzez Konsul » środa, 24 sty 2007, 11:10

Report podejmuje kolejną próbę zrzucenia winy, za zaniedbanie p. Gromka, na PIS. Otóż, jak się okazuje nie wszytko można tak łatwo zinterpretować. Czy ktoś uważa, że prawa nie należy przestrzegać? I porównywanie sankcji z czymkolwiek nie ma żadnego sensu, ponieważ nie ma to najmniejszego wpływu na przedmiotową sytuację. Od kiedy to w przepisach prawa obowiązuje zasada "porównywalności"??? Ja się z nią nigdy nie spotkałem. Sytuacja jest klarowna, oświadczenie złożone po terminie = wygaśnięcie mandatu.Argument o kosztach związanych z wyborami, jest oczywiście ważny, ale nie przesądzający. Czyż nie lepiej byłoby, aby sąd w ogóle nie skazywał przestępców, przecież koszt ich utrzymania tez jest ogromny?!
A już na kpinę zakrawa fakt terminu złożenia rzeczonego oświadzczenia, w-g "GK" nastąpiło to w poniedziałek!!!!!!! I jeżeli już ktoś poszukuje winowajcy, to odpowiedź w-g mnie jest prosta - obecny prezydent.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez myśliwiec » środa, 24 sty 2007, 11:10

z calym szacunkiem do prezydenta ale moim zdaniem
on mial wygrac wybory i na tym sie jego rola skonczyla
dalej to on nie wiedzial co ma robic ;) a ze madrasy z PO mu nie powiedzieli bo
lekcewaga a nie prawo im przyswieca to stalo sie tak jak sie stalo

szczerze watpie zeby Gromek wygral ponownie wybory
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez pan_od_muzyki » środa, 24 sty 2007, 11:16

pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez Konsul » środa, 24 sty 2007, 12:00

No i klops się szykuje. Mi szkoda pana Gromka, choć się nadaje na Prezydenta Miasta, to jednak "swój chłop". Tylko, że to nie wystarczy, bo w sferze bycia Prezydentem to jest za mało. Biorąc pod uwagę niezwykłą ciszę, ze strony "MD" lub Peło wnisokuje, że ta organizacja ma tzw. stres. A wysatrczyło, zamiasy dzrzeć się w niebogłosy i szaty rozrywać, ustawę poczytać, książkę odpowiednią, może czegoś się nauczyć. No nie wszystko na aplikacji radcowskiej, jak widać, :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: jest przerabiane, chyba. Ach ci kołobrzescy prawnicy ( radcy ), doprawdy nie wiedzieli tego!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Konsul
Gwiazdor

Postprzez pifpaf » środa, 24 sty 2007, 12:08

Kurcze można się pośmiać jak czyta się niektóre posty - w sumie to rozumiem Reporta, że jest mu smutno, że tak się stało - nie ma co się dziwić żona startowała z PO,
p. Bieńkowskiego to raczej różnie lubił i tu nagle Prezydent zrobił babola swoim kolegom. Uważam, że najbardziej wkurzeni są koledzy p. Gromka, głównie ci, którzy dostali już jakieś posadki lub mieli je dostać - naprawdę mało komfortowa sytuacja :lol:
Prawa trzeba przestrzegać, choć denerwują mnie przewspaniałe przepisy, które uchwalają nasi posłowie, ale stało się ...
A gdzie się podziali roześmiani po pachy Ziomusie itp. :)
Didi - co smutny jesteś? Jutro będzie lepiej :wink:
Oj co się stało z nadprzewodniczącym - szkoda, że nie mogłam widzieć miny jak dowiadywał się o babolu p. Gromka S :lol: zkoda, że nikt nie zrobił mu wtedy zjęcia - oj musiał być czerwony ze złości, oj musiał :x
pifpaf
Dyskutant

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 13:32

report

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg