Ploty, ploty....
Termin składania dokumentów juz minął, doszły mnie słuchy że nowym rzecznikiem prezydenta będzie niejaki pan Andrzej Lewandowski, brat radnego Piotra.
Czy ktoś może zna inne typy?
report napisał(a):paradoks kołobrzeskich antagonistów - nawet jak zachwalają swoich rywali, to ci i tak myślą, ze to jest złośliwe...
a Ty Demi, to już masz 3 orbitę... miłego kiszenia się w przypuszczeniach...
etranger napisał(a):keeper napisał(a):zaraz, chwila... producent? tzn ten, który wyłożył kase? no ja z Independent Prodakszyn moge powiedziec,ze bylam producentem, bo wykladalam kase, a to na kasety, a to na prad potrzebny do zasilenia komputera, na ktorym ktos to montowal... No dobra Simpli mozesz do mnie teraz strzelac regułką kim jest producent telewizyjny.
Ładnie wyłapałaś keeperkłamstwa lub nieprawdziwe informacje zawarte w cv R.Dziemby.
Nigdy Dziemba nie był "PRODUCENTEM" w TKK.
Przypuszczam, że nie zna znaczenia tego słowa.Producent telewizyjny jest to najważniejsza osoba w procesie produkcji programów tv. Zadaniem producenta jest pozyskanie sponsorów, stworzenie ekipy oraz spełnienie oczekiwań pozostałych członków ekipy.

zabawna sytuacja, ale p. Gromkowi na pewno do śmiechu nie jest. Aha no i chciałabym bardzo zobaczyć minę nadprzewodniczącego ha, ha
już stołki porozdawane, następne w kolejce do obsadzenia a tu chyba lipa
uważam, że nienawiść kołobrzeskiej PO do p. Bieńkowskiego zgubiła ich, a życie tylko to zweryfikowało ...keeper napisał(a):zaraz, chwila... producent? tzn ten, który wyłożył kase? no ja z Independent Prodakszyn moge powiedziec,ze bylam producentem, bo wykladalam kase, a to na kasety, a to na prad potrzebny do zasilenia komputera, na ktorym ktos to montowal... No dobra Simpli mozesz do mnie teraz strzelac regułką kim jest producent telewizyjny.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 5 gości