Kto będzie nowym rzecznikiem prezydenta?

Chcesz się wypowiedzieć na temat naszego miasta, zrób to tutaj. To jest miejsce gdzie można pisać o wszystkich sprawach dotyczących Kołobrzegu.

Kto będzie nowym rzecznikiem prezydenta?

Postprzez myśliwiec » środa, 24 sty 2007, 09:14

Ploty, ploty....
Termin składania dokumentów juz minął, doszły mnie słuchy że nowym rzecznikiem prezydenta będzie niejaki pan Andrzej Lewandowski, brat radnego Piotra.
Czy ktoś może zna inne typy?
myśliwiec
Mistrz klawiatury

Postprzez pan_od_muzyki » środa, 24 sty 2007, 09:58

Kandydatów jest kilku (był gdzieś post na ten temat) ale typ właśnie ten wymieniony.
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez Mafi » środa, 24 sty 2007, 10:14

Imponujący dorobek. On to się chyba w życiu nie nudził.
Mafi
Gwiazdor

Gadu-Gadu: 5335991

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 10:23

W tej sytuacji /ponowne wybory/ na miejscu prezydenta Janusza Gromka wybrałbym - tylko Roberta Dziembe !
report

Postprzez Demurrer » środa, 24 sty 2007, 10:26

Łał
Życiorys R. Dziemby broni się sam.
Nie podejrzewałem Cię etranger o wrzucenie takiej reklamę dla tego kandydata. :)
Demurrer
Gwiazdor

Postprzez report » środa, 24 sty 2007, 10:30

paradoks kołobrzeskich antagonistów - nawet jak zachwalają swoich rywali, to ci i tak myślą, ze to jest złośliwe...

a Ty Demi, to już masz 3 orbitę... miłego kiszenia się w przypuszczeniach...
report

Postprzez keeper » środa, 24 sty 2007, 10:37

zaraz, chwila... producent? tzn ten, który wyłożył kase? no ja z Independent Prodakszyn moge powiedziec,ze bylam producentem, bo wykladalam kase, a to na kasety, a to na prad potrzebny do zasilenia komputera, na ktorym ktos to montowal... No dobra Simpli mozesz do mnie teraz strzelac regułką kim jest producent telewizyjny.
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Konsul » środa, 24 sty 2007, 11:41

report napisał(a):paradoks kołobrzeskich antagonistów - nawet jak zachwalają swoich rywali, to ci i tak myślą, ze to jest złośliwe...

a Ty Demi, to już masz 3 orbitę... miłego kiszenia się w przypuszczeniach...

Etranger nie startuje w tym konkursie, więc nie zachwala rywala. Poza tym, na podstawie poprzednich postów, można z dużą dozą prawdopodbieństwa wysnuć wniosek, że Panowie, delikatnie mówiąc się nie lubią.
A wracając do tematu, to Pan A. Lewandowski, byłby idealnym kandydatem na rzecznika. Pozostaje kwestia, czy wciąż będzie chciał nim być. Pracował bowiem zawsze z profesjonalistami, a tu ... no niestety nie do końca tak to wygląda. Tak czy inaczej do Kołobrzegu zawitał by ktoś, kto ma wykształcenie stricte dziennikarskie. A to może naszych " dziennikarzy" denerwować.
Konsul
Gwiazdor

Postprzez Konsul » środa, 24 sty 2007, 11:46

A wyśmiewałeś Report Demurrera, i co?
Konsul
Gwiazdor

Postprzez keeper » środa, 24 sty 2007, 11:47

etranger napisał(a):
keeper napisał(a):zaraz, chwila... producent? tzn ten, który wyłożył kase? no ja z Independent Prodakszyn moge powiedziec,ze bylam producentem, bo wykladalam kase, a to na kasety, a to na prad potrzebny do zasilenia komputera, na ktorym ktos to montowal... No dobra Simpli mozesz do mnie teraz strzelac regułką kim jest producent telewizyjny.

Ładnie wyłapałaś keeper :mg: kłamstwa lub nieprawdziwe informacje zawarte w cv R.Dziemby.
Nigdy Dziemba nie był "PRODUCENTEM" w TKK.
Przypuszczam, że nie zna znaczenia tego słowa.
Producent telewizyjny jest to najważniejsza osoba w procesie produkcji programów tv. Zadaniem producenta jest pozyskanie sponsorów, stworzenie ekipy oraz spełnienie oczekiwań pozostałych członków ekipy.

no ba! zawsze mozesz na mnie liczyc :wink:

no chyba,ze zakup drozdzowek i zupek, jako paliwa zasilajacego dla redaktora pracujacego mozna podciagnac pod produkcje telewizyjna. Ale ja wolalabym sobie juz podciagnac rajstopy pod szyje :roll:
Ostatnio edytowano środa, 24 sty 2007, 11:49 przez keeper, łącznie edytowano 1 raz
keeper
Rycerz forum

Gadu-Gadu: 0

Postprzez pifpaf » środa, 24 sty 2007, 11:49

ha, ha, ha ... no właśnie, czy będzie chciał się tu pchać jak póki co nie wiadomo na ile czasu :lol: zabawna sytuacja, ale p. Gromkowi na pewno do śmiechu nie jest. Aha no i chciałabym bardzo zobaczyć minę nadprzewodniczącego ha, ha :lol: już stołki porozdawane, następne w kolejce do obsadzenia a tu chyba lipa :lol: uważam, że nienawiść kołobrzeskiej PO do p. Bieńkowskiego zgubiła ich, a życie tylko to zweryfikowało ...
pifpaf
Dyskutant

Postprzez pan_od_muzyki » środa, 24 sty 2007, 12:09

owszem zgadzam sie ze Dzieba bylby najodpowiedniejszym kandydatem na to stanowisko. on nie tyle nigdy sie w zyciu nie nudzil co nigdy w zyciu nie spal (sic!).
no ale podobno klamka zapadla... o ile nie zapadla klamka w sprawie samego prezydenta:)
pan_od_muzyki
Dyskutant

Postprzez cushu » środa, 24 sty 2007, 12:13

keeper napisał(a):zaraz, chwila... producent? tzn ten, który wyłożył kase? no ja z Independent Prodakszyn moge powiedziec,ze bylam producentem, bo wykladalam kase, a to na kasety, a to na prad potrzebny do zasilenia komputera, na ktorym ktos to montowal... No dobra Simpli mozesz do mnie teraz strzelac regułką kim jest producent telewizyjny.

No to żeś się naprodukowała... :lol:

cushu - production manager and designer, creative director, post production supervisor, DoP, 100% pure Rada Nadzorcza - Independent Prodakszyn :lol:
cushu
Terminator

Następna strona

Powrót do :: miasto kołobrzeg