j0ush4, no jeszcze mi powiedz, że to ja te wszystkie dyskusje prowokuje i w ogóle należy mi się ban pernamentny - za moje poglądy, które i tak potrafisz jedynie spłycić do głebokości pobliskiej sadzawki. Chyba przerosłeś samego siebie przyrównując mnie do ekipy regularnie rzucającej w siebie mięsem - bo to chyba usuwaniem ich postów musisz się zajmować. Jak już pisałem, nikt nie jest czysty, wszyscy sadzą offtopy, więc jeśli miałbym być winien czegokolwiek, to nie jestem winien bardziej niż całe grono użytkowników tego forum.
Ale wracając do tematu...
j0shu4 napisał(a):nie lubie podsrywania
i plucia mi do miski to jeszcze inny aspekt mojej osobowosci ktory poczytuje sobie in plus
Jak gdzieś pisałeś, forum nie jest miejscem do wywewnętrzniania się. Piszemy o pracy na miejscu moderatora, który w moim odczuciu ma oceniać każdego wg. jego poczynań na forum, czy są zgodne z regulaminem czy nie, a nie czy pluje do miski, czy gdzie indziej, bo ma taki charakter a nie inny.
Z resztą już niejednokrotnie dałeś mi do zrozumienia, że oceniasz mnie wg. moich poglądów a nie osoby. Mnie nie obchodzi to co Ty uważasz i nie krytykuję tego i vice versa. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.