Nowy moderator?

Jeżeli masz coś ciekawego do zaproponowania i uważasz że może to poprawić funkcjonowanie naszego forum - napisz to tutaj.

Postprzez j0shu4 » niedziela, 19 lis 2006, 19:47

jest mi bardzo przykro ze mam jaja i potrafie sie temu przeciwstawic
szare koszule tez mialy tylko poglady
Mc nie mieszaj wiedzy z tym co napisalem , znam historie tyle ze nie ma tu nic do rzeczy
a idac tym tokiem myslenia za chwile przeczytam ze boski Ernesto byl pastorem nie morderca
jezeli lamie regulamin kazdy z modow moze mi wlepic warna
nie mam nic przeciwko
j0shu4
Moderator

Postprzez McCool » niedziela, 19 lis 2006, 19:50

A z resztą. Ta dyskusja to i tak walka z wiatrakami, bo wiem z autopsji j0ush4 że i tak zawsze masz swoją rację, która nie jest w żaden sposób reformowalna. Chyba że któryś z reszty modów zabierze zdanie w rozmowie.

Na tę chwilę odłączam się.

PS. A pamięć widzę że masz bardzo krótką, bo ja jeszcze pamiętam jak zrobiłem zamieszanie z tym waszym "warunkowym pobytem na forum" uzytkownika Flo. To teraz mi tylko powiedz ile zostało z tej ostatniej szansy. Choćby za takie coś powinieneś walnąć sobie warna.
McCool
Rycerz forum

Postprzez r00t » niedziela, 19 lis 2006, 20:06

ja zabiorę... po pierwsze ludzie się skarżyli na j0shu4 i mieli racje, no sorry j0sh ale taka była prawda... trochę porywczy jesteś.

po drugie - rex: poglądy poglądami, ale skrajnie prawicowych, wyrażanych w sposób nasączony agresją to forum nie będzie hostować. już Ci napisałem kiedyś, że tutaj można powiedzieć wszystko, ale trzeba użyć odpowiednich słów...

Co do "starożytnych gestów" - teraz już nie są aż tak starożytne i w tym kraju kojarzą się się z taką a nie inną epoką w historii ludzkości... w ogóle nie podlega dyskusji ta kwestia moim zdaniem...

Na koniec.. modów tutaj więcej nie potrzeba... tylko więcej merytorycznej dyskusji... i nie poglądy są tutaj kasowane, tylko wypowiedzi które zostały przekazane w nieodpowiedni sposób.
r00t
Administrator

Postprzez j0shu4 » niedziela, 19 lis 2006, 20:19

ktos musi byc porywczy , was nie mozna oderwac od monitorow
co do sprawy Flo McCool nie wiem dlaczego do mnie o tym piszesz
to kompletnie mnie nie dotyczylo
co do skarg hmm zaczne chyba cytowac niektore PW ktore dostaje czasem od userow
ktorzy otrzymali warna sa czasem niezwykle interesujace , to ze czasem nie lubie podsrywania
i plucia mi do miski to jeszcze inny aspekt mojej osobowosci ktory poczytuje sobie in plus
a teraz merytorycznie - na moje oko 70% postow w dziale miasto to posty po pierwsze nie na temat , po drugie dosrywajace innym , po trzecie majace wyrazny polityczny cel
nie licze nawet postow obrazajacych userow, obrazajacych osoby w miescie , obrazajacych urzednikow handlowcow lekarzy itp itd
posty w wiekszosci pochodza od mlodziezowek partyjnych , pseudo politykow , nawiedzonych studentow i tych ktorzy dosrywaja zwykle wszystkim zeby poprawic sobie humor
Mc ciebie takze to dotyczy , czy jestes w stanie zrobic rachunek sumienia ?
to wlasnie m.in. dzieki wam dzial miasto zamienil sie w szambo ktore czasem dlugo i w pocie czola probujemy oczyscic z roznym skutkiem a rozlewu krwi niestety nie da sie uniknac
tyle na zakonczenie ode mnie
j0shu4
Moderator

Postprzez McCool » niedziela, 19 lis 2006, 22:52

j0ush4, no jeszcze mi powiedz, że to ja te wszystkie dyskusje prowokuje i w ogóle należy mi się ban pernamentny - za moje poglądy, które i tak potrafisz jedynie spłycić do głebokości pobliskiej sadzawki. Chyba przerosłeś samego siebie przyrównując mnie do ekipy regularnie rzucającej w siebie mięsem - bo to chyba usuwaniem ich postów musisz się zajmować. Jak już pisałem, nikt nie jest czysty, wszyscy sadzą offtopy, więc jeśli miałbym być winien czegokolwiek, to nie jestem winien bardziej niż całe grono użytkowników tego forum.

Ale wracając do tematu...
j0shu4 napisał(a):nie lubie podsrywania
i plucia mi do miski to jeszcze inny aspekt mojej osobowosci ktory poczytuje sobie in plus

Jak gdzieś pisałeś, forum nie jest miejscem do wywewnętrzniania się. Piszemy o pracy na miejscu moderatora, który w moim odczuciu ma oceniać każdego wg. jego poczynań na forum, czy są zgodne z regulaminem czy nie, a nie czy pluje do miski, czy gdzie indziej, bo ma taki charakter a nie inny.

Z resztą już niejednokrotnie dałeś mi do zrozumienia, że oceniasz mnie wg. moich poglądów a nie osoby. Mnie nie obchodzi to co Ty uważasz i nie krytykuję tego i vice versa. Pozdrawiam i miłego wieczoru życzę.
McCool
Rycerz forum

Postprzez Flo » poniedziałek, 20 lis 2006, 19:53

eh znowu o mnie beze mnie :)

Moderatorow jest wystarczajaca ilosc. Czasem mam ich dosc i vice versa. Ale zyje sie dalej, robia swoje i looz :) Ponarzekac na "wladze" trzeba, byle z umiarem :)
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Vin » wtorek, 21 lis 2006, 23:49

he he
jaki temat
dopiero zobaczyłam
dobreeee
rex i mcdonald robicie nagonke na j4 ?
nie ta liga chlopcy
i tak się dziwie, ze wam to wszystko tlumaczy
ale to pewnie z grzeczności
a Jego argumentacja :

- dlaczego?
- no bo tak!

jest swietna i dla mnie zrozumiala
i jak na to forum wystarczajaca

wiem wiem
na mnie tez się skarza
ale ja nie jestem moderatorem
lalalaaaaaa

nie wiem ktoren z was jest słodszy
rex czy mc

i tyle
bo tak

pozdrawiam
Vin
Uzależniony

Postprzez Bonhart » poniedziałek, 22 sty 2007, 15:33

hmmm...coz ja tu moge napisac...

banowany bylem juz chyba z 5 razy...

jedno konto mi zablokowano... a w sumie nawet dwa...

wiadomo, kto banuje mnie najczesciej...

czy slusznie... :?:

mysle ze tak... serio...

modzi sa ok... jak najbardziej...

pozdrawiam...

edit:

a co do administratora... rozne opinie slyszalem... w sumie jakos go tu nie poznalem na forum...

to chyba dobrze...
Bonhart
Rycerz forum

Poprzednia strona

Powrót do :: forum