WZT napisał(a):Troche dziwi mnie ten temat- jak czytam wypowiedzi autora w tym temacie to odnosze nastepujace wrazenie:
nudzi mi sie jak cholera i niech ktos mi poda 100% sposob na nude a ja sobie posiedze i poczytam wypowiedzi, pomarudze i cos wybiore sobie....
Wiem czepiam sie ale jak mi sie nudzi to szukam sobie jakiegos zajecia.... no ale jesli lubisz wszykot podane na tacy to prosze oto moja racepta na zabicie nudy w miescie tak smutnym ze karaluchy zawracaja :
haha, wiesz co jak czytam ten temat od poczatku to faktycznie tez odnosze takie wrazenie:) ej no nie zrozumcie mnie zle. prawde mowiac ostatnio tak sobie 'pozapychalem' tydzien w tym miescie, ze ciezko sie dobrze wyspac. zaczalem smigac na niemiecki, basen, silownie, kurs tanca do tego poswiecam duzo czasu muzyce, ksiazka przed snem i co jakis czas obejrze sobie film...
nie wiem na co liczylem. chyba na cos typu: 'gramy w kosza na sali Rycerskiej w srody - wpadaj, wklad 5zl:)'
no nic.. dowiedzialem sie przynajmniej o tym kinie Piast i cos na temat klatki 2x2 w noge gdzies w mosirze. dzieki za informacje - skorzystam i 'dopchne' do repretuaru:)
ale ciesze sie ze jest tyle optymistow co do pozasezonowego egzystowania w KG.