Flo napisał(a):Bonhart napisał(a):kurde AZS ma porzadnego trenera...a my mam ciamajde...
ale podobno Karol niedlugo pozegna sie z naszym miastem...
porzadnego? Prawie go zwolnili
ale AZS wygrywa wlasnie 5 mecz z rzedu...
a Kotwica

Flo napisał(a):Bonhart napisał(a):kurde AZS ma porzadnego trenera...a my mam ciamajde...
ale podobno Karol niedlugo pozegna sie z naszym miastem...
porzadnego? Prawie go zwolnili

Flo napisał(a):bo cwaniaki maja bardziej czazrny niz bialy skladParanoja ze trzeba sciagac Nigeryjczykow zeby obejsc przepisy
Flo napisał(a):znasz Ty sie na koszykowce?![]()
AZS zaczal grac dopiero jak Spann przyszedl i Heynes sie obudzilWczesniej poruta jak u nas
. Słyszałem, że poleciał Avlijas, a i Karol być może, ale nie wiem czy to tylko plotka-marzenie najbardziej zdesperowanych kibiców, czy upragniona rzeczywistość
.rewo napisał(a): Słyszałem, że poleciał Avlijas, a i Karol być może, ale nie wiem czy to tylko plotka-marzenie najbardziej zdesperowanych kibiców, czy upragniona rzeczywistość.
. Ale obawiam się, że ten drugi może być poza naszym zasięgiem finansowym. Choć wolałbym jego jednego wymienić na Karola, Glizdę i Saszę:). Jest też wersja,że to Baran, a czy to byłby dobry wybór to już nie wiem...
Podkreślam to był żart! 
Bonhart napisał(a):"...to niech moze Kikowski sie obudzi...
...

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości