Skk Kotwica Kołobrzeg

Wszystko co dotyczy sportu na różnych szczeblach, od światowego do podwórkowego. Jeżeli masz ciekawe informacje i chcesz się nimi podzielić - to właśnie tutaj możesz o tym napisać.

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 19:55

Flo napisał(a):
Bonhart napisał(a):kurde AZS ma porzadnego trenera...a my mam ciamajde...

ale podobno Karol niedlugo pozegna sie z naszym miastem...

porzadnego? Prawie go zwolnili :twisted:

ale AZS wygrywa wlasnie 5 mecz z rzedu...

a Kotwica ??
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Flo » czwartek, 28 gru 2006, 19:58

bo cwaniaki maja bardziej czazrny niz bialy sklad :lol: Paranoja ze trzeba sciagac Nigeryjczykow zeby obejsc przepisy
Flo
Arcymistrz

Gadu-Gadu: 0

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 20:02

Flo napisał(a):bo cwaniaki maja bardziej czazrny niz bialy sklad :lol: Paranoja ze trzeba sciagac Nigeryjczykow zeby obejsc przepisy

nie...

tylko trener potrafi lepiej zespol ulozyc...

a ten nasz...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Flo » czwartek, 28 gru 2006, 20:18

znasz Ty sie na koszykowce? :twisted:

AZS zaczal grac dopiero jak Spann przyszedl i Heynes sie obudzil :) Wczesniej poruta jak u nas
Flo
Arcymistrz

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 20:21

Flo napisał(a):znasz Ty sie na koszykowce? :twisted:

AZS zaczal grac dopiero jak Spann przyszedl i Heynes sie obudzil :) Wczesniej poruta jak u nas

ale wygrywaja...

a u nas to co sami juniorzy graja ??

mam potencjal tylko trener do dupy...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 20:21

"i Haynes sie obudzil"...ale sie obudzil...to niech moze Kikowski sie obudzi...

bo Karol sie juz chyba nie obudzi...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez rewo » czwartek, 28 gru 2006, 22:05

Uważam, że mamy zdecydowanie lepszy skład personalny od Azs-u. Tylko,że oni mają świetny sztab trenerski, a u nas nawet jednego przyzwoitego nie ma. Mecz Azs-u z Unią był bardzo brzydki. Karol jest rzeczywiście mistrzem, że "udało" mu się z nimi przegrać. w Unii podobał mi się tylko "nasz" niedoszły Bojan, ze swą nieszablonową grę. Azs też niczego nie pokazał, ale do 6 wróci Witos, a to bardzo duże wzmocnienie. Jak przegramy te derby to chyba sam wywiozę Karola z hali na taczce :wink: . Słyszałem, że poleciał Avlijas, a i Karol być może, ale nie wiem czy to tylko plotka-marzenie najbardziej zdesperowanych kibiców, czy upragniona rzeczywistość :) .
rewo
Dyskutant

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 22:13

rewo napisał(a): Słyszałem, że poleciał Avlijas, a i Karol być może, ale nie wiem czy to tylko plotka-marzenie najbardziej zdesperowanych kibiców, czy upragniona rzeczywistość :) .

podobno juz przymierzaja sie do Krutikova albo Olejniczaka... i kogos jeszcze ale zapomnialem...

trener to bardzo duzo...wystarczy zobaczyc co zrobil Urlep z nasza kadra albo co robi w Bergsonie...

a my mamy taka lajze, ze szkoda gadac...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez rewo » czwartek, 28 gru 2006, 22:22

Oleja czy Krutikova brałbym z pocałowaniem w rękę :wink: . Ale obawiam się, że ten drugi może być poza naszym zasięgiem finansowym. Choć wolałbym jego jednego wymienić na Karola, Glizdę i Saszę:). Jest też wersja,że to Baran, a czy to byłby dobry wybór to już nie wiem...
PS. Może niech Krajca wróci... :lol: Podkreślam to był żart! :lol:
rewo
Dyskutant

Postprzez kulA » czwartek, 28 gru 2006, 22:28

z tego co mi wiadomo to ten mecz byl ostatecznym sprawdzianem dla karola, jego juz u nas nie ma, teraz tylko trzeba czekac az to oglosza, zastapic go maja albo Krutikov ze swoim asystentem (ma swojego drugiego bo musi miec tlumacza, sam po engliszu nie spika), albo Olejniczak z Janielem, druga opcja bardziej prawdopodobna ze wzgledow finansowych, a jeszcze co do samego meczu to Karol sie chyba za duzo meczow Phoenix Suns z zeszlego sezonu naogladal i chce zrobic z Mrozka Mariona, a z Saszy Diaw'a, nie rozumiem, chyba dziecko by wiedzialo ze przy problemach z faulami u wysokich kagera trzeba cisnac pod kosz, tym bardziej ze nasi wysocy dawali rade i tylko jak byli na parkiecie nasza gra jakos wygladala
kulA
Rycerz forum

Postprzez rewo » czwartek, 28 gru 2006, 22:35

Tak na marginesie gdyby okazało się, że to Olejniczak to byłby niezły numer biorąc pod uwagę naszego najbliższego przeciwnika. Miałby ich nieźle rozpracowanych :) .
rewo
Dyskutant

Postprzez Bonhart » czwartek, 28 gru 2006, 22:49

za serwisem e-kotwica...

Mariusz Karol (fot. z boku), trener Kotwicy: Mecz był wyrównany. Miał kilka zwrotów. Zapytany, dlaczego grał tak mało rewelacyjnie spisującym się tego dnia Rafałem Bigusem, odpowiedział: Chciałem oszczędzić siły Rafała na decydujący moment meczu. W efekcie, koszykarz po powrocie na parkiet już nie prezentował takich akcji, i był cieniem samego siebie z I kwarty.

no comments...
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez Flo » piątek, 29 gru 2006, 00:22

ewidentny blad. Rafal mial doskonaly poczatek a Karol go spalil zasadzajac na lawie!! Rafal pokazal ze nie musi odpoczywac, jest jak maszyna, zdobywajaca punkty dunkami na zawolanie. Trzeba wykorzystac jego zyciowke a nie sadzac na lawie zeby odpoczal!!
Flo
Arcymistrz

Postprzez Bonhart » piątek, 29 gru 2006, 03:11

http://forum.probasket.pl/index.php?sho ... ntry147391
o Karolu... i zespole

i cytat z probasket pewnego kibica "Kotwica ma w sumie ciekawy sklad...ale ma Karola..."
Bonhart
Rycerz forum

Postprzez james » piątek, 29 gru 2006, 16:59

Bonhart napisał(a):"...to niech moze Kikowski sie obudzi...

...

jak sie ma obudzic jak wcale nie dostaje minut!!nawet urlep go dzis powolal do szerokiej kadry bo wierzy w jego mozliwosci a karol za najmniejszy blad usadzal go na lawce..patrzac na taka strategie do sasza powinien wogole nie grac!!kolesiarstwo i tyle ;/
james
Mistrz klawiatury

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do :: sport