WZT napisał(a):kulA napisał(a):kazió napisał(a):heh tylko ,ze mnie ta perspektywa nie cieszy
mnie akurat cieszy, co prawda radosc jest mocno zaklocona, ale generalnie cieszy, raz na pare miesiecy warto odwiedzic to miasto
marudy- ja wogoel za swoim miastem nie tesknie i co dziwne nawet mnie tam nie ciagnie....
moze chociaz jakies sporadyczne wyjatki?dotyczy U.szczecinskiego jak cos
james napisał(a):kolezanki i koledzy studenci. moze wiecie czy istnieje szansa na to by uzyskac urlop dziekanski w polowie pierwszego roku (w kazdym razie w pierwszym roku)??moze chociaz jakies sporadyczne wyjatki?dotyczy U.szczecinskiego jak cos
![]()
dzieki za pomoc
heh, ale nie jest zle.. 
james napisał(a):kolezanki i koledzy studenci. moze wiecie czy istnieje szansa na to by uzyskac urlop dziekanski w polowie pierwszego roku (w kazdym razie w pierwszym roku)??moze chociaz jakies sporadyczne wyjatki?dotyczy U.szczecinskiego jak cos
![]()
dzieki za pomoc
kazió napisał(a):juz myslalem ze tylko mnie nie chce sie jechac do KGunie jade wiec
![]()
dzieki za pomoc
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości