Mam takie skromne pytanie czy macie moze namiary na ludzi ktorzy chca wynajac jakies mieszkanie/sale na sylwka. Zalezy mi na tym aby mozna bylo tam zmiescic od 15-20 osob i zeby nie byla to super mega wygorowana cena.
Z gory thx za pomoc
ja sama maialm problem w tamtym roku...

hinata napisał(a):Od razu Ci mowie kolego ze na wynajecie czegos w tej chwili to jest raczej niemozliwe...
bo wiekszosc sal czy mieszkan jest juz zarezerwowana... o takich rzeczach, wybacz ale mysli sie troszeczke wczesniej... bo teraz bedzie naprawde ciezko..ja sama maialm problem w tamtym roku...
ale zycze powodzenia
Trzy dni przed sylwkiem szukać sali do wynajęcia... to trzeba być wariatami... to trzeba być nami 
Eonica napisał(a):hinata napisał(a):Od razu Ci mowie kolego ze na wynajecie czegos w tej chwili to jest raczej niemozliwe...
bo wiekszosc sal czy mieszkan jest juz zarezerwowana... o takich rzeczach, wybacz ale mysli sie troszeczke wczesniej... bo teraz bedzie naprawde ciezko..ja sama maialm problem w tamtym roku...
ale zycze powodzenia
Hahaha...Trzy dni przed sylwkiem szukać sali do wynajęcia... to trzeba być wariatami... to trzeba być nami

KaucZ napisał(a):Eonica napisał(a):Hahaha...Trzy dni przed sylwkiem szukać sali do wynajęcia... to trzeba być wariatami... to trzeba być nami
dokonali niemozliwego
i tak wychodze z załozenia, ze o takich rzeczach mysli sie duuuuzo wczesniej
Przy czym ubaw był nie z tej ziemi 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości